Asiakaspaikat täynnä vuodelle 2021

Puoli vuosittain istahdan suunnittelemaan seuraavaa puolta vuotta eteenpäin. Nyt olen katsastamassa syksyyn ja sopinut syksyn aikatauluja joululomaani saakka. Kalenterissani on psykoterapia asiakkaiden viikoittaisia tapaamisia, kuukausittaisia yksilö-ja ryhmätyönohjauksia ja tilaa mahdollisille koulutuksille joihin olen itse hakemassa. Tältä osin syksyn asiakaspaikat ovat nyt täynnä ja seuraavan kerran tarkastelen asiakastilannettani loppuvuodesta.

Tällä hetkellä en sovi lainkaan tutustumiskäyntejä psykoterapiaan enkä ota asiakkaita odottamaan vapautuvaa asiakaspaikkaa. Olen suunnittelemassa vuodelle 2022 uusia palveluja, joista kuulet lisää syksymmällä suunnitelmien konkretisoitua enemmän. Olen syksyyn jättänyt tilaa ideoimiselle ja uuden luomiselle kalenteriini.

Jos etsit itsellesi psykoterapeuttia suosittelen katsomaan Keski-Suomen Psykoterapiayhdistyksen kotisivuilta terapeuttiluettelosta psykoterapeutteja, joilla mahdollisuus ottaa uusia asiakkaita.

Jos etsit itsellesi tai työyhteisöllesi työnohjaajaa suosittelen sinua katsomaan STOry Suomen Työnoohjaajat ry:n kotisivuilta työohjaajaa. Löydät myös Dialogicin kotisivuilta työnohjaajia maakunnittain.

Aurinkoisia kesäpäiviä!

Asiakaspaikat täynnä vuodelle 2021