Ilmainen Psykoterapiaan hakeutujan opasvihko

Psykoterapiaan hakeutuessasi saattaa mielessäsi olla paljon kysymyksiä ja terapiaan hakeutumiseen liittyviä monenlaisia tuntemuksia. Moni kokee psykoterapiaan hakeutumisen vaivalloiseksi ja ero psykoterapeuttien luona tutustusmiskäynneillä käynnin kuormittavaksi kun olisi jo halua päästä aloittamaan. Olen tehnyt sinulle ilmaisen Psykoterapiaan hakeutujan opasvihkon avuksesi, jotta juuri sinä löytäisit itsellesi sopivan psykoterapeutin.

Mistä tiedän kuka psykoterapeutti minulle on oikea?

Psykoterapiaan hakeutujan opasvihkossa, jossa on kaikkiaan 15 sivua kerron sinulle ensimmäisessä kappaleessa mikä on tutustumiskäynnin tarkoitus hakeutuessasi psykoterapiaan ja miksi on hyödyllistä käydä muutaman eri psykoterapeutin luona tutustumiskäynnillä ennen varsinaista päätöstä. Kerron myös minkälaiset asiat sinun on syytä ottaa huomioon valintaa tehdessäsi.

Mitä psykoterapian tutustumiskäynnillä tapahtuu?

Psykoterapiaan hakeutujan opasvihkossa on sinulle vinkkilista mukaan tutustumiskäynnille. Saat kahdeksan kohdan vinkkilistan minkälaisia kysymyksiä sinun on hyvä esittää psykoterapeutille ja mitä sinun olisi hyvä kertoa itsestäsi tutustumiskäynnillä psykoterapeutille. Opasvihkossa on myös tilaa omille muistiinpanoillesi kun käyt tutustumiskäynneillä ja saat ohjeita kuinka toimia tutustumiskäynnin jälkeen. Lisäksi kerron kuinka voit valmistautua psykoterapian alkamiseen psykoterapeutin valittuasi sekä annan kymmenen psykoterapian onnistumista tukevaa asiaa- listan sinulle.

Tilaa ilmainen Psykoterapiaan hakeutujan opasvihko tästä, saat sen välittömästi sähköpostiisi.

Ilmainen Psykoterapiaan hakeutujan opasvihko