Ilmoittaudu Voimavarakeskeinen kirjoittaminen- kurssille nyt

Ilmoittautuminen Voimavarakeskeinen kirjoittaminen- kurssille on nyt avattu! Voit ilmoittautua kurssille 10.1.2020 mennessä! Tammikuussa kurssi alkaa yksilötapaamisilla minun kanssani. Yksilötapaamisella autan sinua löytämään itsellesi sen kysymyksen, johon kurssin aikana tulet etsimään vastausta. Minkä asian selviäminen olisi sellainen, joka edesauttaisi ja lisäisi hyvinvointiasi eniten?

Ilmoittautumisohjeet

  • Lähetä minulle sähköpostia marika(at)unelmaratkaisu.fi otsikolla: ILMOITTAUTUMINEN VOIMAVARAKESKEISELLE KIRJOITTAMISEN KURSSILLE
  • Liitä sähköpostiin seuraavat tietosi: koko nimesi ja osoitteesi sekä sähköpostiosoite, johon haluat saada linkin kurssialustalle rekisteröitymistä varten.

Kun ilmoittautumisaika 10.1.2020 on umpeutunut saat kurssialustalle rekisteröitymistä varten linkin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkemmat ilmoittautumistiedot täytät kurssialustan erilliseen henkilötietolomakkeeseen. Kurssialusta toimii suojatulla yhteydellä ja voit siellä valita haluatko maksaa kurssin kerralla vai osissa. Jos maksat kurssin osamaksulla tarvitsee sinun täyttää myös henkilötunnuksesi, mutta jos maksat kurssin kerralla ennen kurssin alkua ei tarkempia henkilötietojasi tarvitse täyttää.

Olethan minuun yhteydessä jos sinulla on mitä tahansa kurssiin liittyvää kysyttävää? Vastaan mielelläni ja kerron lisää sinulle henkilökohtaisesti kurssin sisällöstä. Toivon näkeväni juuri sinut tammikuussa kurssillani!

Ilmoittaudu Voimavarakeskeinen kirjoittaminen- kurssille nyt