Joululomailen 19.12.2020-10.1.2021

Palaan töihin maanantaina 11.1.2021, jolloin vastaan mahdollisiin yhteydenottoihin. Uusia psykoterapia- tai työnohjausasiakkaita ei minulle valitettavasti mahdu enkä sovi uusia tutustumiskäyntejä tällä hetkellä. Minulla on oikeus- terapiakorttitilaukset toimitan viikolta 2 lähtien tai jos olet nopea ja tilaat kortit perjantaihin 18.12.2020 klo: 12.00 mennessä!

Mikäli etsit psykoterapeuttia itsellesi suosittelen sinua tutustumaan Keski-Suomen Psykoterapiayhdistyksen terapeuttiluetteloon tai etsimään psykoterapeuttia Kelan palveluntuottajahausta. Valitettavasti nyt näyttäisi, että psykoterapiaan pääsyä tai edes tutustumiskäynnille pääsyä saa odottaa kohtuuttomankin kauan. Itse ainakin kuulen tätä viestiä valitettavan paljon omien yhteydenottojeni kautta ja joutuessani nyt valitettavasti melkein päivittäin viestimään etten nyt pysty valitettavasti ottamaan uusia asiakkaita tai sopimaan edes tutustumiskäyntejä.

Itse törmäsin tällaiseen Sirian- sivustoon, joka lupaa tarjota ilmaista matalan kynnyksen psykososiaalista apua lyhytterapian ammattilaisilta. Voisiko tämä tarjota helpotusta pitkään odotusaikaan psykoterapiaan pääsyä odotellessa? Katso lista palvelua tarjoavista lyhytterapian ammattilaisista. Itse uskon lyhytterapeuttisten kohtaamisten joskus olevan myös itsessään riittävää joidenkin asiakkaiden kohdalla. Minulla on käynyt joskus asiakkaina ihmisiä, jotka käyvät keskustelemassa esim. viisi kertaa lyhyen ajan sisällä tai vaikka vuoden aikana. Joskus erityisesti riittävän varhain tapahtunut kohtaamisen ammattilaisen kanssa tuo selkeyttä ja helpotusta jo lyhyemmillä tapaamisilla. Akuuteissa kriisitilanteissa suosittelen kääntymään Kriisikeskus Mobilen ammattilaisten puoleen.

Mikäli olet Minulla on oikeus-terapiakortteja vailla niin toimitan ne viikolla 2 palattuani joululomalta. Jos haluat saada kortit jouluksi lahjapakettiin niin tilaathan ne perjantaihin 18.12.2020 klo: 12.00 mennessä!

Lempeitä joulukuun viimeisiä viikkoja!

Joululomailen 19.12.2020-10.1.2021