Joululomailen 23.12.2021-6.1.2022

Olen joululomalla ja palaan töihin 7.1.2022. Valitettavasti minulla ei ole tällä hetkellä tilaa uusille psykoterapia asiakkaille enkä sovi tällä hetkellä tutustumiskäyntejä lainkaan. En osaa sanoa varmaksi milloin asiakaspaikka vapautuu. Varmasti ainakin heinäkuuhun 2022 saakka asiakaspaikat täynnä.

Mikäli etsit itsellesi psykoterapeuttia niin katsothan Keski-Suomen psykoterapiayhdistyksen kotisivuilta terapeuttiluettelosta terapeutteja? Tai Kelan palveluntuottaja sivustolta? Toivotan sinulle sinnikkyyttä terapeutin etsintään, joka saattaa terapiaan hakeutuessa tuntua työläältä. Kun kuitenkin pääset aloittaan psykoterapian Kelan kuntoutuspsykoterapiassa on sinulle riittävästi aikaa ja rauhaa työskennellä kaikenlaisten mieltäsi haastavien asioiden parissa.

Uusia työnohjauksia, jotka toteutuvat toimitilallani Rautpohjassa, pystyn todennäköisesti ottamaan 1-2 huhtikuusta 2022 lähtien. Uusia ryhmätyönohjauksia, jotka toteutuvat muualla kuin toimitilallani, pystyn ottamaan aikaisintaan syksyllä 2022.

Minulla on oikeus- terapiakortteja on saatavilla vielä rajoitettu erä (n. 20 kpl). Toimitan tilatut kortit palattuani joululomalta. En ole tehnyt vielä päätöstä uuden erän tilaamisesta, koska alkuvuodesta 2022 ilmestymässä Minulla on oikeus- vahvista oikeuksiasi kirjoittamalla– kirjallisuusterapeuttinen verkkokurssi! Tästä tulossa tietoa lähiaikoina lisää.

Valoa ja iloa vuoteen 2022 !

Joululomailuterveisin,

Marika

Joululomailen 23.12.2021-6.1.2022
Merkitty: