Kaksi paikkaa Kelan kuntoutuspsykoterapiaan etäyhteydellä vapaana

Tällä viikolla Kela linjasi kaikki kasvokkain tapahtuvat psykoterapiat keskeytettäväksi 31.5.2020 saakka. Nyt tällä viikolla olenkin siirtynyt Kelan suosittelemaan etäterapiaan asiakkaideni kanssa. Kaikille etäterapia ei kuitenkaan tunnu mielekkäältä vaihtoehdolta, jolloin on asiakkaalla ollut mahdollisuus laittaa psykoterapia tauolle siihen saakka kunnes voimme taas jatkaa kasvokkain. Tämän vuoksi minulle on nyt vapautunut kaksi psykoterapia paikkaa. Jos etäterapia tuntuisi sinulle luontevalta vaihtoehdolta niin otathan minuun yhteyttä?

Uuden Kelan kuntoutuspsykoterapian aloittaminen on nyt mahdollista aloittaa suoraan etäyhteydellä. Aiemmin vaadittiin kaksi kasvokkain tapahtunutta tapaamista ennen kuin etäterapian käyttöön voitiin asiakkaan toiveesta siirtyä. Uutena mahdollisuutena on myös Kelan puolelta se, että voimme myös olla yhteydessä puhelinyhteydellä jos siis esim. videoyhteys ei ole mahdollinen tai se tuntuu vieraalta.

Tutustumiskäynti onnistuu nyt myös siis etäyhteydellä. Tällä hetkellä käytössäni on mm. Zoom ja Doxy.me-etäyhteydet, joista jälkimmäinen ei vaadi minkään ohjelman lataamista ja toimii myös älypuhelimella. Opastan sinua etäyhteyksien käytössä tarvittaessa. Näin ensimmäisen viikon jälkeen etäyhteydet ovat toimineet pääsääntöisesti hyvin ja olen päässyt myös ensimmäiset etänä tapahtuvat tutustumiskäynnit toteuttamaan. Vielä siis kaksi paikkaa vapaana Kelan kuntoutuspsykoterapiaan tai itsemaksavalle asiakkaalle! Tutustumiskäynti onnistuu jo ensi viikolla ja psykoterapian pääset aloittamaan heti kun sinulla on siihen tarvittava lääkärin b-lausunto olemassa! Itsemaksavana asiakkaana et tarvitse lääkärin lausuntoa lainkaan.

Otathan minuun yhteyttä mikäli koet etäterapian itsellesi sopivana vaihtoehtona:)

Kaksi paikkaa Kelan kuntoutuspsykoterapiaan etäyhteydellä vapaana