Kaksi paikkaa psykoterapiaan vapautumassa

Oletko etsimässä itsellesi Kelan kuntoutuspsykoterapiaan itsellesi psykoterapeuttia? Nyt kevään aikana vapautumassa kaksi psykoterapiapaikkaa. Tutustumiskäynnin jälkeen mikäli päädyt valitsemaan minut terapeutiksesi aloitusajankohta määräytyy sen mukaan miten aikataulumme sopivat yhteen. Aloittamaan voit siis päästä nopeastikin, jos pääset päiväsaikaan joustavasti tulemaan terapiaan.

Kyselen asiakkailtani aina puolen vuoden välein toiveita terapia tapaamisten ajankohdalle. Nyt olen sopinut vuoden vaihteessa nykyisten asiakkaideni kanssa ajat kesälomaani saakka. Joidenkin asiakkaiden kanssa katsomme vain 1-2 kuukauden ajat etukäteen työn tai opiskelun aikataulujen vaihtuvuuden mukaan. Tällä hetkellä vapaat ajat ovat päiväsaikaan joko aamupäivällä tai päivällä. Valitettavasti kaikki iltapäiväajat ovat varattuina. Mikäli sinun aikatauluihisi sopii päiväsaikaan terapiaan tuleminen niin otathan yhteyttä ja sovitaan tutustumiskäyntiaika?

Parhaiten minut tavoitat sähköpostitse marika(at)unelmaratkaisu.fi.

Voit esittää sähköpostissa toiveen miten sinut tavoittaa parhaiten ja jättää soittopyynnön. Voit myös laittaa minulle tekstiviestin, johon jätät nimesi ja asiasi tai vastaajaan viestin. Puhelimeni on aina äänettömällä enkä siis yleensä vastaa puheluihin suoraan vaan soittelen sitten takaisinpäin sopivassa välissä.

Kaksi paikkaa psykoterapiaan vapautumassa