Kesälomailen 3.7.-9.8.2020

Kesälomalta palaan 10.8.2020 aloittaen toimintani uudessa toimitilassani Syrjälänkadulla Rautpohjassa! Olen odottanut etäyhteyksillä toimimisen jälkeen pääseväni taas tapaamaan asiakkaitani myös kasvokkain. Tosin etäyhteydet ovat varmasti tulleet vaihtoehtona jäädäkseen mahdollistaen tapaamisten jatkumisen myös sellaisissa tilanteissa kun tapaamiselle on muutoin haastavaa päästä.

Eilen hain avaimet uuteen toimitilaani ja teen lomani aikana muuttoa Rautpohjaan! Uusi tilani mahdollistaa työnohjausryhmien ja muiden ryhmien pitämisen sekä mahdollistaa turvallisen asioinnin kun jatkossa toimin yksin toimitilastani käsin. Asiakkaiden välillä pidän aina vähintään 15 minuutin tauon, jonka aikana voin varmistaa tarvittavan tilan puhdistamisen.

Tällä hetkellä uusia asiakkaita en pysty vastaanottamaan psykoterapiaan tai työnohjaukseen. Ensi vuoden alussa kuitenkin alkamassa taas uusi Voimavarakeskeinen kirjoittaminen- kurssi. Ihka ensimmäinen kurssi käynnistyi tämän vuoden alussa ja nyt puolivälissä ollen myöskin kesätauolla. Myös muita kursseja ja koulutuksia suunnitteilla ensi vuoden puolella.

Leppoisaa kesän aikaa!

Kesälomailen 3.7.-9.8.2020