Kiitos -syksyn 2023 asiakaspaikat täyttyneet!

Ainoastaan lyhytpsykoterapiaan mahdollisuus varata Kaarna terveyspalveluiden kautta vielä saada aikaa. Nyt muutoin työnohjauksen yksilö-ja ryhmätyönohjauspaikat ovat täyttyneet enkä tällä hetkellä valitettavasti pysty ottamaan uusia asiakkaita Kelan kuntoutuspsykoterapiaan.

Vielä kuukauden verran työskentelen ennen kesälomalle jäämistä heinäkuun alkupuolella. Niin kiitollisena kun syksyn ajat olen saanut nykyisten asiakkaideni kanssa sovittua ja innolla odotan uusien yhteistyökumppaneiden kanssa syksyn alussa alkavaa yhteistyötä. Olen ilokseni saanut runsaasti työnohjaus pyyntöjä ja nyt päätynyt siihen, että otan vastaan työnohjauksia syksyllä vain toimitilallani. Toimitilallani mahtuu pienet työnohjausryhmät (max.7 henkeä) mainiosti kokoontumaan. Uutuutena kirjallisuusterapeuttinen työnohjaus, jossa voidaan käyttää erilaisia kirjallisuusterapeuttisia menetelmiä työhyvinvoinnin lisäämisen välineenä. Ilokseni pääsen tätäkin menetelmää hyödyntämään syksyn työnohjauksissa. Lisäksi keho-mieliyhteyden havainnoimista ja vahvistamisen keinoja oman vireystilan säätelyn apuna voidaan myös hyödyntää työnohjauksessa kuten psykoterapia tapaamisissakin.

Lyhytpsykoterapiaan, joka voi olla akuutin tilanteen purkua tai tavoitteellisempaa työskentelyä, on hieman tilaa varattuna kalenterissani. Tapaamisia voi Kaarna terveyspalveluiden kautta varata ja tapaamiset hoituvat etäyhteydellä. Kaarna Online:ssa voit valita kertaluontoisen psykoterapeuttikonsultaation tai 3, 5, 10 ja 20 kerran lyhytpsykoterapiajakson. Varaat Onlinen kautta vain ensimmäisen tapaamisen ja loput sovimme yhdessä ensimmäisellä etätapaamisella.

Vielä muutama aika tarjolla ennen kesälomalle jäämistäni sekä elokuussa aikoja jo varattavissa!

” Terapian tavoite on ihmisen oman sisäisen dialogin synnyttäminen”

  • -Tom Andersen-

Nyt on hyvä alkaa kesän saavuttua saattaa tämä puolivuotinen työrupeama loppuun ennen kesälomalle jäämistäni. Elän työarkeani puolen vuoden mittaisissa pätkissä ja keväällä/ syksyllä kuulostelen itseäni sekä asiakkaitani kuinka tulevan puolivuotisen haluan järjestää. Yksityisyrittäjänä ehdoton työpaikkaetu on, että voi vaikuttaa itse millaisen työarjen itselleen rakentaa. Voi pohtia millaista työaikaa ja asiakasmäärää haluaa ottaa vastaan sekä mitä kaikenlaista itse tarvitsee työpäiviin omaa jaksamista tukemaan. Kesken päivää voi pitää pidemmän tauon, lähteä ulkoilemaan tai antaa keholle lepohetken.

Lempeää alkavan kesän aikaa sinulle!

Kiitos -syksyn 2023 asiakaspaikat täyttyneet!