Minulla on oikeus-kirjallisuusterapeuttinen ryhmä alkaa!

Minulla on oikeus-ryhmä alkaa kesäkuussa yksilötapaamisella, jossa pääsen tutustumaan jokaiseen ryhmäläiseen henkilökohtaisesti ennen ryhmätapaamisten alkua. Elokuusta-joulukuuhun 2022 ryhmätapaamiset tiistaisin kerran kuussa. Valittavana sekä etäryhmä tai lähiryhmä täällä toimitilallani Rautpohjassa Jyväskylässä. Lisäksi Minulla on oikeus-verkkokurssi kaiken aikaa käytössäsi. Hakuaika ryhmään on parhaillaan menossa!

Yksilötapaamiset sovitaan jokaisen ryhmään tulijan kanssa erikseen kesäkuulle. Tällöin pääsen henkilökohtaisesti tutustumaan sinuun ja ottamaan yksilölliset toiveesi/ tarpeesi huomioon ryhmän aikana. Ryhmätapaamiset ovat elokuusta joulukuuhun kerran kuussa tiistaisin klo: 9-11 ( etä) ja klo: 16-18 (lähi). Ryhmäkoko on 4-6 henkilöä, joten saat hyvin myös ryhmässä ollessasi henkilökohtaisen tukeni matkalla kohti oikeuksien kartoittamista ja vahvistamista. Lisänä ryhmän tuki, joka parhaimmillaan rikastuttaa ja tuo erilaisia näkökulmia jaettavaksi.

Jokainen Minulla on oikeus-ryhmän ja ryhmäläisen matka kohti oikeuksia on yksilöllinen. Oikeudet avautuvat jokaiselle hyvin yksilöllisellä ja monitahoisella tavalla riippuen tähän asti koetusta elämänpolustasi. Ryhmässä jaat tarinaasi sen verran kun koet sen mielekkääksi ja minä ryhmän ohjaajana huolehdin, että jokainen saa olla osa ryhmää omana itsenään. Ryhmässä oleminen ei vaadi mitään erityistaitoja kirjoittamisen suhteen vaan sopii kaikille itsetuntemuksen vahvistamisesta kiinnostuneille.

Minulla on oikeus-verkkokurssi toimii tapaamisten tukena. Ryhmätapaamisilla nostamme ryhmästä nousevia oikeuksia ja teemoja esille, käyden toki pääpiirteissään kaikki kurssin asiat läpi. Ryhmätapaamisilla mahdollisuus saada oikeuksien työstämiseen minulta ja ryhmältä tukea. Oikeuksien läpikäynnin jälkeen luomme jokaisen yksilölliset tavoiteportaat tukemaan avainoikeuden vahvistamisessa. Ryhmätapaamisten myötä vahvistamme myös päivitettyä tarinaa itsestäsi ja saat mahdollisuuden tarkastella itseäsi uudenlaisista näkökulmista.

Ryhmä alkaa kesäkuussa yksilötapaamisella!

Elokuusta joulukuuhun 2022 ryhmätapaamiset

Minulla on oikeus- ryhmätapaamiset sisältää:

  • Minulla on oikeus- verkkokurssin ( käytössäsi 12 kk) 125 €
  • Yksilötapaamisen 45 min (kesäkuussa) 85 €
  • Ryhmätapaamiset 2 x 5 tuntia= 10 tuntia (elokuusta-joulukuuhun) 235 €

Kurssi maksaa siis yhteensä 445 €, mahdollisuus maksaa joko kerralla ennen kurssin alkua tai 7. osassa (kesä-joulukuu), jolloin hinta 65 €/kk.

Hakuaika ryhmään on nyt!

Jättämällä yhteystietosi sähköpostiini , otan sinuun yhteyttä ja kyselen tarkemmin kumpaan ryhmään (etä/lähi) olet kiinnostunut tulemaan ja sovimme samalla ajan yksilötapaamiselle kesäkuulle. Paikkoja rajoitetusti, koska ryhmät pieniä ( 4-6 henkilöä) ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Toivottavasti näen juuri sinut kurssillani!

Minulla on oikeus-kirjallisuusterapeuttinen ryhmä alkaa!