Minulla on oikeus- verkkokurssi tulossa!

Pitkään kypsytelty ajatus on nyt toteutumassa kun luomistani MInulla on oikeus- terapiakorteista on syntymässä verkkokurssi! Itse olen käyttänyt työssäni jo vuodesta v. 2014 saakka luomiani Minulla on oikeus terapiakortteja asiakastyössäni, joihin tämä verkkokurssi perustuu. Käytän psykoterapiatyössä kortteja miltei viikottain yhä, koska olen huomannut niiden voimallisen vaikutuksen asiakkaan ajattelu-ja toimintatapaan. Käytän kortteja terapian alussa ja lopetusvaiheessa, joka tapahtuu joskus kolmenkin vuoden jälkeen. On hämmästyttävää nähdä asiakkaan ajattelun tavan muutos oikeuksia uudestaan läpikäydessä. Nyt verkkokurssin muodossa sinun on mahdollista itsenäisesti läpikäydä oikeudet tekemieni videoiden ja äänitteiden opastuksella. Tulossa myös mahdollisuus osallistua ryhmiin tai liittää verkkokurssin yhteyteen yksilökäynnit.

Minulla on oikeus- vahvista oikeuksiasi kirjoittamalla- verkkokurssin läpikäymiseen on tulossa erilaisia tapoja uppoutua oikeuksien läpikäymiseen:

1. Voit tehdä kurssin itsenäisesti verkkokurssina, jolloin teet itse kirjoitusharjoitukset itseksesi.

2.  Voit tehdä verkkokurssin yksin ja lisäksi varata minulta joko etänä tai paikan päällä Jyväskylässä tapahtuvan kolmen kerran keskusteluaikapaketin. Pääset tällöin käymään kanssani läpi haastaviksi kokemiasi oikeuksia, voin auttaa sinua avainoikeuden löytämisessä tai tavoiteportaiden luomisessa. Käytämme kerrat niiden oikeuksien ja asioiden läpikäymiseen, joissa tarvitset tukea tai uusia näkökulmia, haluat purkaa vanhoja kokemuksiasi. Vain rajallinen määrä saatavilla!

3. Voit suorittaa verkkokurssin ja osallistua samalla Jyväskylässä toimitilallani kokoontuvaan kiinteään ryhmään. Syvennämme tapaamisilla itsenäisesti läpikäytyjä oikeuksia ja jaamme kokemuksia, ajatuksia ja tunnelmia, oikeuksiin liittyen. Minä ryhmän ohjaajana varmistan, että ryhmässä jokainen jakaa omia asioitaan vain sen verran kun tuntuu hyvältä ja keskustelu on toista kunnioittavaa. Ryhmässä yhdistyy yhdessä ihmettelemisen tunnelma ja oivaltaminen. Ryhmiä tarjolla erikseen ilmoitettuna ajankohtana ja saatavilla rajallinen määrä!

Tällä hetkellä voit jo tilata ilmaisen 4-osaisen esittelyvideoiden sarjan, jossa kerron sinulle tulevasta verkkokurssistani. Saat ensimmäisen videon katsottavaksesi saman tien. Sähköpostiisi saat linkin, josta pääset katsomaan Tervetuloa- kurssille videon. Tämän jälkeen saat aina vuorokauden välein videot 2-4.

Verkkokurssi

MINULLA ON OIKEUS- VERKKOKURSSIN ESITTELY VIDEOIDEN SISÄLLÖT:

1. video: Tervetuloa- kurssille
2. video: Oikeuksien idea ja syntytarina, terapiakorteista verkkokurssiksi
3. video: Verkkokurssin esittely ja kurssikartta
4. video: kurssin ohjaajan Marika Hopeakosken esittäytyminen

Katsottuasi videot ja pysymällä postituslistallani saat tietoa kun Minulla on oikeus-verkkokurssille on mahdollista ilmoittautua! Mikäli koet ettei verkkokurssistani ole sinulle hyötyä tai et halua saada enää postia minulta, voit milloin tahansa poistua postituslistalta sähköpostin alareunassa olevan linkin kautta. Esittely videoiden tilaaminen ei siis velvoita sinua tietenkään osallistumaan kurssille, mutta saat tietoa milloin verkkokurssille on mahdollista ilmoittautua.

Mitä hyötyä oikeuksien selvittämisestä on?

Oikeuksia läpi käymällä 

  • saat oikeuksista voimallisen apuvälineen lisäämään itsetuntemustasi
  • saat katsauksen millaiset oikeudet elämässäsi ovat jo työstettyjä ja mitkä vielä vahvistusta kaipaavia kasvunkohtiasi
  • opit jaottelemaan oikeudet itsestään selviin, opittuihin, ajankohtaisiin ja vahvistettaviin oikeuksiin
  • opit luomaan avainoikeuden valitsemalla itsellesi tavoiteportaat, joiden avulla pääset vahvistumaan oikeuksiesi sallimisessa itsellesi
  • pääset kartoittamaan omia uskomuksiasi ja päivittämään omaa tarinaasi
Kuva: By Emmi Oy

Minulla on oikeus-kurssi perustuu samannimisiin luomiini terapiakortteihin, joissa on 36 oikeutta. Oikeuksia läpikäymällä herätellään yksilöllistä tarttumapintaa kirjoittamisen avulla omiin oikeuksiin ja niiden toteutumiseen elämässä.

Oikeudet lajitellaan yksilöllisesti neljään eri kategoriaan: itsestään selvät, opitut, ajankohtaiset ja vahvistettavat oikeudet. Oikeuden lajittelu selkeyttää ja saa näkyväksi jo elämässäsi läpikäydyt sekä vielä työstämisen alla olevat oikeudet.

Oikeudet läpikäytyäsi pääset valitsemaan ns. avainoikeuden, jonka toteutuessa elämässäsi, olisi sillä suotuisin vaikutus myös muihin työstettäviin oikeuksiisi. Pääset rakentamaan avainoikeudellesi konkreettiset tavoiteportaat, jonka avulla tiedät kuinka lähdet työstämään oikeuttasi.

Mielenkiintoista itsetuntemuksen vahvistamisen vuotta 2022!

Minulla on oikeus- verkkokurssi tulossa!