Muutto uusiin toimitiloihin syyslomaviikolla 42

 

Loppuvuosi tuo muutoksia UnelmaRatkaisun arkeen. Pitkään etsitty uusi, tämänhetken tarpeisiin sopivampi toimitila on vihdoin löytynyt! Syyslomaviikolla teen muuttoa uuteen toimitilaan ja loppu viikon lomailen. Viikon 43 alusta tapaamiset siirtyvät Vapaudenkadulle.

Näin löydät perille

Uusi toimitilani sijaitsee osoitteeseessa Vapaudenkatu 57 as 8, 40100 Jyväskylä. Toimitilani sijaitsee 3. kerroksessa samassa rakennuksessa mistä löytyy  Omenahotelli.  Tullessasi Vapaudenkatu 57 ulko-oven eteen soita ovikelloa asunto 8 kohdalta ja avaan sinulle oven. Ulko-ovet aina lukittuina. Talosta löytyy hissi. Sokoksen parkkihalli on aivan toimitilan vieressä ja muutenkin erilaista parkkitilaa löytyy lähettyviltä.

Tilaa ottaa työnohjausryhmiä vastaan

Uusi toimitilani mahdollistaa nyt erilaisten ryhmien kanssa työskentelyn. Toimitilassani mahdollista nyt ottaa vastaan työnohjausryhmiä paremmin vastaan. Nyt onkin oiva aika sopia ensi vuoden työnohjauksista ja tulla ilmaiselle tutustumiskäynnille työnohjauksen merkeissä. Tapanani on aina puoli vuosittain lyödä tarkemmin lukkoon asiakkaideni kanssa tapaamiset ja toiveet käyntitiheydestä. Joulukuussa ja kesäkuussa ennen lomalle jäämistäni kerään aina asiakkaideni toiveet tapaamispäivistä ja ajoista ylös, jolloin pääsen hahmottelemaan miten toiveet asettuvat tulevan puolen vuoden kalenteriini.

Yksi paikka Kelan kuntoutuspsykoterapiaan helmikuussa 2019

Tällä hetkellä asiakaspaikkani ovat täynnä, mutta ensi vuoden alussa yksi paikka vapautumassa. Kevään aikana todennäköisesti saattaa myös osa nykyisistä asiakkaista lopettaa terapian, joten kannattaa tiedustella paikkatilannetta uudestaan silloin. Jokaisen asiakkaan terapiavuosi alkaa hieman eri aikaan ja pitkin vuotta on kohtia, jolloin asiakas pohtii jatkoa tai lopetusta. Yleensä kahta kuukautta ennen terapia vuoden loppua tehdään päätös jatketaanko vai lopetetaanko?

Rentouttavaa viikonloppua!

 

Muutto uusiin toimitiloihin syyslomaviikolla 42