Otathan yhteyttä uudestaan?

 

Sähköpostini oli täyttynyt viime viikon lopulla eikä sähköpostiviestit ole lainkaan tulleet perille! Jos siis olet ollut yhteydessä minuun viime viikon aikana niin en ole saanut yhteydenottoasi edes näin jälkikäteen. Otathan siis yhteyttä halutessasi uudestaan?

 

Nyt olen saanut lisättyä muistia sähköpostiini ja tyhjennettyä postiani.  Postit saapuvat jälkeen siis perille, mutta aiemmin sähköpostin ollessa täysi, lähetetyt viestit eivät ole saapuneet perille näin jälkikäteenkään. Pyrin aina vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin mahdollisimman pian. Olin maanantaina neljän päivän vapaiden jälkeen äärimmäisen hämmästynyt kun en ollut saanut sähköpostia lainkaan! Harvinainen tilanne. Kunnes päivän mittaan selkisi ettei postit tule perille lainkaan.

 

Olipa erilainen viikko aloittaa kun sähköpostiini ei ollut tullut lainkaan postia. Siinä huomasin ajattelevani miten tottunut ja tavallista minulle onkaan saada postia päivittäin. Aloin pohtimaan minkä verran aikaani postin lukeminen viekään? Huomasin myös, että sähköpostini kaipaa myös tuuletusta ja siivousta, järjestelyä. Muistin tyhjentämistä toimiakseen tai sen lisäämistä. Kuinka paljon mieli säilöökään asioita ja kuinka paljon on arkistoituna sähköisesti asioita, jotka tarvittaessa on löydettävissä? Tarvitseeko kaikkea kuitenkaan säilöä? Kuinka vapauttavaa onkaan tyhjentää mitä tahansa, sähköpostia, kotia, omaa mieltään, ylimääräisestä ja tarpeettomasta.

Pahoittelut vielä, jos et ole tavoittanut minua. Otathan yhteyttä uudestaan halutessasi?

Leppoisaa joulun ajan odotusta!

 

Otathan yhteyttä uudestaan?
Merkitty: