Päivitetty ilmainen Psykoterapiaan hakeutujan opasvihko tilattavissa

Olen päivittänyt helmikuun alussa Psykoterapiaan hakeutujan opasvihkoa ja uusi versio tilattavissa nyt. Tällä hetkellä valitettavasti näyttää ainakin omiin silmiin, että on haastavaa päästä Jyväskylän seudulla aloittamaan psykoterapiaa ilman terapiapaikan odottamista.  Opasvihkoon olen täydentänyt osion siitä miten tähän oman paikan odottamiseen olisi hyvä varautua.

Tilaa ilmainen Psykoterapiaan hakeutujan opasvihko sähköpostiisi!

Psykoterapiaan hakeutuessasi saattaa mielessäsi olla paljon kysymyksiä ja terapiaan hakeutumiseen liittyviä monenlaisia tuntemuksia:

– Mistä tiedän kuka psykoterapeutti minulle on oikea?

– Tarvitseeko käydä monella eri psykoterapeutilla tutustumassa ja miksi?

– Mitä tutusmiskäynnillä tapahtuu?

-Mitä minun on hyvä kertoa itsestäni psykoterapeutille tutustumiskäynnillä?

Moni kokee psykoterapiaan hakeutumisen vaivalloiseksi ja eri psykoterapeuttien luona tutustumiskäynneillä käynnin kuormittavaksi kun olisi jo halu jo päästä aloittamaan. Toisaalta psykoterapiaa ei välttämättä pääse aloittamaan heti ja voi olla turhauttavaa odottaa omaa psykoterapiapaikkaasi.  Olen tehnyt sinulle Psykoterapiaan hakeutujan opasvihkon avuksesi, jotta juuri sinä löytäisit itsellesi sopivan psykoterapeutin ja tietäisit kuinka toimia.

Päivitän opasvihkoa aika ajoin ja otan mielelläni palautetta vastaan, jos koet oppaasta puuttuvan jotain oleellista tietoa. Laita minulle sähköpostia marika(at) unelmaratkaisu.fi ja otsikoksi: Psykoterapiaan hakeutujan opasvihko.

Päivitetty ilmainen Psykoterapiaan hakeutujan opasvihko tilattavissa