Hinnat

Tutustumiskäynnin hinta psykoterapiaan

Psykoterapian hinta


Kelan kuntoutuspsykoterapia 45 min

Yksittäisen psykoterapian tapaamisen hinta on 95 € (45 min), johon saat Kelan kuntoutuspsykoterapiaan tullessasi Kelan korvausta 57,60 €/ käynti. Omavastuuosuudeksesi jää 37,40 €/ käynti. Psykoterapiasta ei makseta arvonlisäveroa. Kelan kuntoutuspsykoterapiassa voidaan erikseen myös sopia yhdistetyistä käynneistä 45 + 45 minuuttia, jolloin saat Kelan tukea 2 x 57,60 €/ yhdistetty tapaamisaika. Laskutan kerran kuukaudessa Kelalta suoraan heidän osuutensa kustannuksista ja sinun maksettavaksesi jää omavastuuosuus tapaamiskertojen mukaan. Halutessasi voit hakea itse myös hakea kuukausittain Kelan korvauksen, jolloin laskutan psykoterapia hinnan kokonaisuudessaan sinulta. Laskulle saat aina 14 päivää maksuaikaa. Laskuttajana käytän Ropo Capitalia.

Lyhytpsykoterapia 1-20 kertaa 45 min

Tarjoan lyhytpsykoterapiaa joko akuutin tilanteen purkamiseen ja jäsentämiseen (1 tai 3 krt) tai tavoitteellisempaan työskentelyyn (5, 10 ja 20 krt). Lyhytpsykoterapia soveltuu lieviin ja keskivaikeisiin mielenterveyden haasteisiin, uupumukseen ja elämänkriiseihin. Teen yhteistyötä Kaarna terveyspalvelujen kautta, joka on on 2017 perustettu täysin kotimaisessa omistuksessa oleva sosiaali- ja terveyspalvelualan yritys. Kaarna yhteisön jäsenet haluavat tarjota asiakkaille mahdollisuuden valita psykoterapeuteiksi mikroyrittäjiä ja riippumattomia ammatinharjoittajia. Kaarnan tärkeä arvovalinta on maksaa 100% veroista Suomeen.

Lyhytpsykoterapia tapaamiset toteutuvat Kaarna Online-palvelun kautta etäyhteydellä.

Kaarna Online:ssa voit valita kertaluontoisen psykoterapeuttikonsultaation tai 3, 5, 10 ja 20 kerran lyhytpsykoterapiajakson.

Kertakonsultaatiot voivat olla avuksi, jos esimerkiksi kaipaat hieman tukea omien ajatusten tai tunteiden selkeyttämisessä, tai pohdit voisiko lyhytpsykoterapiasta olla sinulle apua. Kunkin psykoterapeutin esittelytekstistä löydät tiedon, minkälaista psykoterapiaa hän tarjoaa.

Psykoterapeuttien etävastaanottojen kesto on aina 45 minuuttia per kerta.

Palveluiden hinnat ovat selkeästi esillä palvelua valitessasi. Yksittäisen käynnin kokonaishinta on 133€, ei lisämaksuja. Psykoterapiasta ei makseta arvonlisäveroa. Maksuihin on mahdollista käyttää e-passia, mikäli psykoterapiapalvelut kuuluvat sopimukseen. Et tarvitse mitään lähetettä tai lausuntoa vaan voit varata ajan suoraan valitsemallesi psykoterapeutille.

Varatessasi psykoterapiajaksoa (3, 5, 10 tai 20 kertaa), valitset kalenterista ensimmäisen sopivan ajan. Loput käyntiajoista sovitte ensimmäisen käynnin lopussa yhdessä psykoterapeuttisi kanssa. Ensimmäinen tapaaminen on arviointikäynti. Mikäli potilas tai psykoterapeutti toteaa arviointikäynnin jälkeen ettei psykoterapeuttisen yhteistyön edellytyksiä ole, on potilaalla oikeus vaihtaa psykoterapeuttia. Kaarna terveyspalvelujen kautta on valittavissa siis myös muita psykoterapeutteja mikäli kokisit tarvitsevasi toisenlaista osaamista mitä minulla on tarjota tilanteeseesi.

Mahdolliset käyntiperuutukset on tehtävä 48 tuntia tai aikaisemmin ennen varattua aikaa, jolloin potilaalla on oikeus siirtää varattu aika toiselle sopivalle ajalle. Peruutukset tai peruuttamattomat ajat 48 tunnin sisällä ennen varattua aikaa veloitamme täysimääräisesti, ilman ajan siirto-oikeutta.

Peruutukset ja aikasiirrot sovitaan ensisijaisesti suoraan oman psykoterapeutin kanssa.

Kaarna Terveyspalvelut käyttää terveydenhuollon tarpeisiin ja vaatimuksiin tarkoitettua ja erikseen rakennettua tietoturvallista etäyhteyttä. Psykoterapeutit pitävät hoidon kannalta välttämättömät potilasmerkinnät suojattuina lain vaatimusten mukaisesti. Potilasmerkinnöistä ei jää jälkiä Kaarnan tietojärjestelmään tai etäalustajärjestelmään.

Kirjallisuusterapian hinta

Yksilö kirjallisuusterapian hinta on 125 € sis.alvin 24% ja tapaamisen kesto on 45 min. Toisin kuin psykoterapia tapaamisissa, en tee muistiinpanoja käynneiltäsi tai kirjoita lausuntoa vaan sinä olet tämän kirjallisuusterapeuttisen matkan muistiinlaittaja. Kirjallisuusterapia käynnit eivät siis ole psykoterapiaa, vaikka toki saat kaiken ammattitaitoni ja ammattietiikkani käyttöösi tapaamisillamme.

Tutustu kirjallisuusterapiaan lisää täältä!

Työnohjauksen hinta

Saat päivitetyt hinnat ottamalla yhteyttä ja varamaalla ilmaisen tutustumiskäynnin itsellesi ( 45 min) tai työyhteisöllesi ( 60 min.)

Yksilö-ja pienien ryhmien työnohjaus onnistuu  Syrjälänkatu 11 toimitilassa Jyväskylässä sekä etäyhteydellä. Tällä hetkellä teen työnohjauksia joko etäyhteydellä tai toimitilallani. Toimitilaani mahtuu maksimissaan 6 hengen työyhteisö. Kysy tarjous työnohjaukselle!

Huom! Psykoterapeutin toiselle terveydenhuollon ammattilaiselle antama, yksittäiseen potilaaseen liittyvä työnohjaus on arvonlisäverotonta terveyden ja sairaanhoitopalvelua.  (KHO:n päätös 2.10.2014 T 2934.) Kysy tarjous erikseen!