Hinnat

Tutustumiskäynnin hinta psykoterapiaan

Tutustumiskäynnin jälkeen saat laskun joko sähköpostitse tai postitse ja sille 14 päivää maksuaikaa.

Varaa tästä aika tutustumiskäynnille!

Psykoterapian hinta


Yksittäisen psykoterapia tapaamisen kesto on 45 minuuttia. Kelan kuntoutuspsykoterapiassa voidaan erikseen myös sopia yhdistetyistä käynneistä 45 + 45 minuuttia, jolloin omavastuuhinnaksi jää 30,80€.

Laskutan kerran kuukaudessa Kelalta suoraan heidän osuutensa kustannuksista ja sinun maksettavaksesi jää omavastuuosuus tapaamiskertojen mukaan. Laskulle saat aina 14 päivää maksuaikaa. Käytän Ropo Capital laskutusjärjestelmää.

Vanhempien ohjauksen hinta


Kela voi korvata nuoren yksilöterapiaan liittyen omaisten ohjauskäyntejä enintään 20 kertaa vuodessa, jos ne ovat välttämättömiä tuloksellisen ja vaikuttavan terapian aikaansaamiseksi ja terapian tavoitteiden saavuttamiseksi.

Työnohjauksen hinta


Yksilö- ja parityönohjaukset sekä ryhmien työnohjaus onnistuu myös  Vapaudenkatu 8 toimitilassa. Ryhmien työnohjaus myös erikseen sovittavissa työpaikan itse järjestämissä tiloissa. Tällöin työnohjaushintaan lisätään kilometrikorvaus. (Vuonna 2019 kilometrikorvauksen perussumma on 0,43 euroa/km +alv).

Huom! Psykoterapeutin toiselle terveydenhuollon ammattilaiselle antama, yksittäiseen potilaaseen liittyvä työnohjaus on arvonlisäverotonta terveyden ja sairaanhoitopalvelua.  (KHO:n päätös 2.10.2014 T 2934.)


Palvelupakettien hinnat itsemaksaville asiakkaille


Tapaamisen kesto 90 minuuttia  sekä sovitun ajan päästä (1-3 kk) puhelinsoitto 15 min kuinka tavoitteet ovat alkaneet todentua arkielämässä.

Tapaamisia 3 x 45 minuutin tapaamista omien unelmien kartoittamiseksi ja niiden muuttamiseksi konkreettisiksi tavoitteiksi. Keskitymme uusien ratkaisumallien ja näkökulmien löytämiseen haasteellisiin ihmissuhteisiin ja elämäntilanteisiin.

Tapaamisia 3 x 45 minuutin tapaamista, jossa laitetaan mennyt elämä, ihmissuhde, ajatteutapa, elämäntapa “pakettiin” ja tarkastellaan mihin suuntaan tästä olisi hyvä lähteä eteenpäin.

Tapaamisia 5 x 90 minuuttia, jonka aikana kartoitetaan millaiset oikeudet ovat elämässäsi itsestään selviä, opittuja, ajankohtaisia ja vahvistettavia. Lopuksi valitaan avainoikeus, jota aloitetaan työstämään tarkemmin.