Hinnat

Tutustumiskäynnin hinta psykoterapiaan

 

hinta psykoterapian tutustusmikäynnille/ UnelmaRatkaisu

 

Tutustumiskäynnin jälkeen saat laskun joko sähköpostitse tai postitse ja sille 14 päivää maksuaikaa.

Varaa tästä aika tutustumiskäynnille!

Psykoterapian hinta


hinta ratkaisukeskeiselle psykoterapialle/ UnelmaRatkaisu

 

Yksittäisen psykoterapia tapaamisen kesto on 45 minuuttia. Kelan kuntoutuspsykoterapiassa voidaan erikseen myös sopia yhdistetyistä käynneistä 45 + 45 minuuttia, jolloin omavastuuhinnaksi jää 24,80 €.

Laskutan kerran kuukaudessa Kelalta suoraan heidän osuutensa kustannuksista ja sinun maksettavaksesi jää omavastuuosuus tapaamiskertojen mukaan. Laskulle saat aina 14 päivää maksuaikaa. Käytän Ropo Capital laskutusjärjestelmää.

Vanhempien ohjauksen hinta


hinta vanhempien ohjaukselle/ UnelmaRatkaisu

 

Kela voi korvata nuoren yksilöterapiaan liittyen omaisten ohjauskäyntejä enintään 20 kertaa vuodessa, jos ne ovat välttämättömiä tuloksellisen ja vaikuttavan terapian aikaansaamiseksi ja terapian tavoitteiden saavuttamiseksi.

Työnohjauksen hinta


hinta työnohjaukselle Jyväskylässä/ UnelmaRatkaisu

 

Yksilö- ja parityönohjaukset sekä pienten ryhmien työnohjaus onnistuu Vaasankatu 7 toimitilassa. Isommat ryhmät työnohjausryhmän järjestämissä tiloissa. Tällöin työnohjaushintaan lisätään kilometrikorvaus. (Vuonna 2018 kilometrikorvauksen perussumma on 0,42 euroa/km).

Huom! Psykoterapeutin toiselle terveydenhuollon ammattilaiselle antama, yksittäiseen potilaaseen liittyvä työnohjaus on arvonlisäverotonta terveyden ja sairaanhoitopalvelua.  (KHO:n päätös 2.10.2014 T 2934.)

 


Palvelupakettien hinnat itsemaksaville asiakkaille


hinta yhden kerran konsultaatiolle/ UnelmaRatkaisu

Tapaamisen kesto 90 minuuttia  sekä sovitun ajan päästä (1-3 kk) puhelinsoitto 15 min kuinka tavoitteet ovat alkaneet todentua arkielämässä.

 

palvelupaketin hinta itsemaksaville psykoterapia-asiakkaille/ UnelmaRatkaisu

Tapaamisia 3 x 45 minuutin tapaamista omien unelmien kartoittamiseksi ja niiden muuttamiseksi konkreettisiksi tavoitteiksi. Keskitymme uusien ratkaisumallien ja näkökulmien löytämiseen haasteellisiin ihmissuhteisiin ja elämäntilanteisiin.

palvelupaketin hinta itsemaksaville psykoterapia-asiakkaille/ UnelmaRatkaisu

 

Tapaamisia 3 x 45 minuutin tapaamista, jossa laitetaan mennyt elämä, ihmissuhde, ajatteutapa, elämäntapa “pakettiin” ja tarkastellaan mihin suuntaan tästä olisi hyvä lähteä eteenpäin.

palvelupaketin hinta itsemaksaville psykoterapia-asiakkaille/ UnelmaRatkaisu

 

Tapaamisia 5 x 90 minuuttia, jonka aikana kartoitetaan millaiset oikeudet ovat elämässäsi itsestään selviä, opittuja, ajankohtaisia ja vahvistettavia. Lopuksi valitaan avainoikeus, jota aloitetaan työstämään tarkemmin.