Hinnat

Tutustumiskäynnin hinta psykoterapiaan

Psykoterapian hinta


Kelan kuntoutuspsykoterapia 45 min

Yksittäisen psykoterapia tapaamisen kesto on 45 minuuttia ja yksittäinen kerta maksaa 80 €, jolloin omavastuuhinnaksi Kelan kuntoutuspsykoterapiassa jää 22,40 €/kerta. Kelan kuntoutuspsykoterapiassa voidaan erikseen myös sopia yhdistetyistä käynneistä 45 + 45 minuuttia, jolloin omavastuun hinnaksi jää 44,80 €. Laskutan kerran kuukaudessa Kelalta suoraan heidän osuutensa kustannuksista ja sinun maksettavaksesi jää omavastuuosuus tapaamiskertojen mukaan. Halutessasi voit hakea itse myös hakea kuukausittain Kelan korvauksen, jolloin laskutan psykoterapia hinnan kokonaisuudessaan sinulta 80 € / kerta. Laskulle saat aina 14 päivää maksuaikaa. Laskuttajana käytän Ropo Capitalia.

Lyhytpsykoterapia 5-20 kertaa 90 min (vakuutusyhtiöt, yritykset, työterveyshuolto)

Vakuutusyhtiöille, yrityksille, työterveyshuollon asiakkaille ja itsemaksaville asiakkaille tarjolla lyhytpsykoterapia käyntejä, jotka ovat 5-20 käynnin mittainen tavoitteellinen prosessi. Lyhytpsykoterapia tapaamisen kesto 90 min/kerta.Käyntitiheys sovitaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaisesti 1 -4 viikon välein tapahtuvaksi riippuen käyntien määrästä. Lyhytpsykoterapia soveltuu lieviin ja keskivaikeisiin mielenterveyden haasteisiin, uupumukseen ja elämänkriiseihin. Käynnit voidaan toteuttaa joko toimitilallani Jyväskylässä Rautpohjassa tai etätapaamisina Teams yhteydellä.

Yhden käynnin 90 min hinta on 160 €, alv 0%. 

Psykoterapiatutkimuksesta tiedämme, että psykoterapeutin ja asiakkaan hyvä yhteistyösuhde on merkittävin tekijä hoidon tavoitteiden saavuttamisessa. Kutsun sinut ensin tutustumiskäynnille, jotta voit ensin päätöstä psykoterapiaan sitoutumisesta kuulostella, olisinko juuri minä sopiva psykoterapeutti sinulle? Tutustumiskäynnin hinta 60 € ( 45min) sen asiakas maksaa pääsääntöisesti itsenäisesti. Lue lisää lyhytpsykoterapiasta täältä!

Lyhytpsykoterapiaa 5-20 kertaa 60 min ( itsemaksavat asiakkaat)

Tarjoan 5-20 kerran lyhytpsykoterapiakäyntejä itsemaksaville asiakkaille, jotka voivat olla kestoltaan joko 60 min tai 90 min käyntejä, riippuen asiakkaan tarpeesta ja tavoitteista psykoterapian suhteen sekä käyntitiheydestä. 

Käyntien hinnat 60 min 110 € ja 90 min 160 €. Käynnit voidaan maksaa joka käynnin yhteydessä. 

Tule ensin tutustumiskäynnille ja voit kuulostella haluaisitko aloittaa lyhypsykoterapian luonani. Voimme myös käynnillä alustavasti suunnitella minkä mittaisesta ja millä tiheydellä tapaamiset järjestäisimme. Lue lisää lyhytpsykoterapiasta täältä!

Kirjallisuusterapian hinta

Yksilö kirjallisuusterapia tapaamisen kesto on 60 min ja yksittäinen kerta maksaa 95 € sisältäen alvin 24 %. Toisin kuin psykoterapia tapaamisissa, en tee muistiinpanoja käynneiltäsi tai kirjoita lausuntoa vaan sinä olet tämän kirjallisuusterapeuttisen matkan muistiinlaittaja. Kirjallisuusterapia käynnit eivät siis ole psykoterapiaa, vaikka toki saat kaiken ammattitaitoni ja ammattietiikkani käyttöösi tapaamisillamme. Tutustu yksilö kirjallisuusterapian sisältöihin tarkemmin täältä!

Työnohjauksen hinta

Yksilö-ja pienien ryhmien työnohjaus onnistuu Syrjälänkatu 11 toimitilassa. Ryhmien työnohjaus myös erikseen sovittavissa työpaikan itse järjestämissä tiloissa. Tällöin työnohjaushintaan lisätään kilometrikorvaus. (Vuonna 2021 kilometri-korvauksen perussumma on 0,44 euroa/km +alv).

Työnohjauksen hinnat sisältävät alvin 24 % seuraavasti:
* YKSILÖTYÖNOHJAUS 60 MIN 140 €(sis.alvin 24% 27,1 €)
* YKSILÖTYÖNOHJAUS 90 MIN 190 €(sis.alvin 24% 36,77€)
* RYHMÄTYÖNOHJAUS 90 MIN(2-10 henkeä) 265€(sis.alvin 24% 51,29 €)

Yli kymmenen hengen työnohjausryhmistä kysy tarjous erikseen.

Huom! Psykoterapeutin toiselle terveydenhuollon ammattilaiselle antama, yksittäiseen potilaaseen liittyvä työnohjaus on arvonlisäverotonta terveyden ja sairaanhoitopalvelua.  (KHO:n päätös 2.10.2014 T 2934.) Tällöin esim. psykoterapeutin toiselle psykoterapeutille antama psykoterapian kliininen työnohjaus 60 min 110 € tai 90 min 150 €(alv. 0%).