Hinnat

Tutustumiskäynnin hinta psykoterapiaan

Tutustumiskäynnin jälkeen saat laskun joko sähköpostitse tai postitse.
Laskulle saat 14 päivää maksuaikaa.

Psykoterapian hinta


Yksittäisen psykoterapia tapaamisen kesto on 45 minuuttia. Kelan kuntoutuspsykoterapiassa voidaan erikseen myös sopia yhdistetyistä käynneistä 45 + 45 minuuttia, jolloin omavastuu-hinnaksi jää 34,80€. Laskutan kerran kuukaudessa Kelalta suoraan heidän osuutensa kustannuksista ja sinun maksettavaksesi jää omavastuuosuus tapaamiskertojen mukaan. Laskulle saat 14 päivää maksuaikaa. Käytän Ropo Capital laskutusjärjestelmää.

Vanhempien ohjauksen hinta


Kela voi korvata nuoren yksilöterapiaan liittyen omaisten ohjauskäyntejä enintään 20 kertaa vuodessa, jos ne ovat välttämättömiä tuloksellisen ja vaikuttavan terapian aikaansaamiseksi ja terapian tavoitteiden saavuttamiseksi.

Työnohjauksen hinta


Yksilö- ja parityönohjaukset sekä pienien ryhmien työnohjaus onnistuu myös  Vapaudenkatu 8 toimitilassa. Ryhmien työnohjaus myös erikseen sovittavissa työpaikan itse järjestämissä tiloissa. Tällöin työnohjaushintaan lisätään kilometrikorvaus. (Vuonna 2019 kilometri-korvauksen perussumma on 0,43 euroa/km +alv).

Huom! Psykoterapeutin toiselle terveydenhuollon ammattilaiselle antama, yksittäiseen potilaaseen liittyvä työnohjaus on arvonlisäverotonta terveyden ja sairaanhoitopalvelua.  (KHO:n päätös 2.10.2014 T 2934.)