Nyt UnelmaRatkaisun toimitila on saanut ulkokyltit, joiden myötä sinun on helppo löytää perille. UnelmaRatkaisu sijaitsee Vapaudenkadulla lähellä Sokosta ja parkkihalli on aivan vieressä. Samaisesta rakennuksesta löytyy myös Omena hotelli.

Tullessasi näet nyt Vapaudenkadun kulmassa ensimmäisen UnelmaRatkaisun kyltin, joka ohjaa sinut sisäpihalle. Ulko-oven vieressä on toinen kyltti.

UnelmaRatkaisun toimitila sijaitsee osoittessa Vapaudenkatu 57. Sisääntulo Hiushuone Korennon ja Ravintola Sauman välissä olevasta ulko-ovesta. Soita ovikelloa asunto 8 kohdasta ja avaan sinulle oven. Toimitila sijaitsee 3. kerroksessa ja talosta löytyy hissi. Olen sinua ovella vastassa!

Syksylle 2019 on vielä mahdollista päästä yksilö- tai parityönohjaukseen, joka tapahtuu UnelmaRatkaisun toimitiloissa. Olen varannut perjantain työnohjauksia varten. Muuten tällä hetkellä asiakaspaikat täynnä psykoterapiaan sekä ryhmätyönohjaukseen. Kesälomalle jään tänä vuonna 11.7.-11.8. 2019 väliseksi ajaksi. Mahdollisiin yhteydenottoihin vastaan ennen ja jälkeen kesälomani. Leppoisia kesäpäiviä!

Saapumisohjeet UnelmaRatkaisun toimitilaan