Suorittajasta hetkessä eläjäksi- kasvuryhmä

Haluaisitko oppia jatkuvan suorittamisen sijaan elämään hetkessä ja kehittämään sisäistä puhettasi itsellesi armollisemmaksi? Haku avoinna nyt Suorittajasta hetkessä eläjäksi- kirjallisuusterapeuttiseen kasvuryhmään. Kasvuryhmä tapaa 13 kuukauden ajan, joista ensimmäinen kerta on yksilötapaaminen. Silloin teemme yhdessä sinulle henkilökohtaisen kasvunkarttasi. Kasvuryhmä kokoontuu vuoden aikana yhteensä kahdeksan kertaa ja lisäksi saat neljänä kuukautena videotervehdyksen sekä itsetuntemustasi lisääviä kirjoitusharjoituksia. Ennen kun päätämme kasvuryhmän yhteisesti, on sinulla toinen yksilötapaaminen kanssani, jolloin tarkastelemme uudestaan henkilökohtaista kasvunkarttaasi ja kasvunpolkuasi. Saat vuoden aikana sekä kasvuryhmän että minun tukeni matkalla Suorittajasta hetkessä eläjäksi! 

Kasvuryhmä alkaa kun ryhmään hakee vähintään neljä kasvuryhmäläistä. Kasvuryhmään otetaan maksimissaan 6 ihmistä kerrallaan. Ensimmäinen mahdollinen ajankohta kasvunryhmän aloittamiselle on huhtikuu 2023! Voit hakea myös myöhemmin alkavaan ryhmään syksylle 2023. Kirjallisuusterapeuttisessa kasvuryhmässä pääset syventämään itsetuntemustasi ja käytät kirjoittamista omalla tavallasi tukemaan kasvuasi. Mitään erityistaitoja kirjoittamisen tai minkään muunkaan taidon suhteen ei ole. Tämä kasvuryhmä antaa sinulle mahdollisuuden pysähtyä itsesi äärelle katsomaan itseäsi uusista näkökulmista ja löytämään armollisempaa asennetta itseäsi kohtaan. Saat ikään kuin mahdollisuuden kasvaa omaan mittaasi, lempeässä ja hyväksyvässä ilmapiirissä, minun ja kasvuryhmäläisten kanssa.

Kasvuryhmän kaksi yksilötapaamista ovat kestoltaan 60 min ja kahdeksan ryhmätapaamista 120 min. Ryhmä kokoontuu UnelmaRatkaisun toimitilalla Jyväskylässä. Neljänä kuukautena, jolloin emme tapaa kasvokkain, saat videotervehdyksen muodossa itsetuntemusta lisääviä kirjoitusharjoituksia yhteensä siis neljä kertaa. Ajattelen, että uusien lähestymistapojen omaksuminen osaksi omaa ajattelua, kaipaa aikaa. Tämä vuoksi kasvuryhmä on suunniteltu tapaamisten suhteen väljäksi, jotta ehdit omassa arjessasi soveltaa oivaltamaasi.

Kurssin kesto ja hintatiedot:

Ensimmäinen Suorittajasta hetkessä eläjäksi- kasvuryhmä mahdollista aloittaa huhtikuussa 2023 !

Ryhmäkoko: 4-6 henkilöä

Kasvuryhmän ohjaaja: psykoterapeutti, kirjallisuusterapeutti Marika Hopeakoski

Hinta: 950 €, sisältää kaksi yksilötapaamista 60 min ( arvo 250 €), kahdeksan 120 minuutin kasvuryhmän kanssa tapaamista sekä neljänä kuukautena videotervehdykset kirjoitustehtävineen.

Kasvuryhmä maksetaan joko yhdessä osassa huhtikuussa 2023 tai mahdollisuus maksaa myös

  • 2. erässä (huhtikuu  ja syyskuu 2023) sisältäen laskutuskulut 2 x 480 €, kokonaishinta 960 €
  • 13. erässä (kuukausittain) sisältäen laskutuskulut 75 €/ kk, kokonaishinta 975 €.

Hinta voimassa vuoden 2023 puolella alkaneisiin kasvuryhmiin.

Sovimme jokaisen alkavan kasvuryhmän kanssa yhdessä tapaamisajat ja myös tämä vaikuttaa kasvuryhmää kootessa millaisina hetkinä sinun on mahdollista osallistua kasvuryhmään. Kasvuryhmä voidaan toteuttaa myös kokonaan etänä mikäli tällainen ryhmä olisi syntymässä.Syksyn ajat sovimme yhdessä kasvuryhmän kanssa heti ensimmäisellä yhteisellä tapaamisella toukokuussa! Pääset siis vaikuttamaan syksyn tapaamisaikoihin. Huhtikuun yksilötapaaminen sovitaan jokaisen ryhmäläisen kanssa erikseen.

Hakuohjeet ryhmään

Lähetä minulle sähköpostia: marika@unelmaratkaisu.fi ja otsikoi postisi Suorittajasta hetkessä eläjäksi- kasvuryhmään ilmoittautuminen. 

Kerro sähköpostissa vapaamuotoisesti mikä sinussa saa tässä kohtaa elämääsi hakemaan kasvuryhmään ja millaisia odotuksia, mahdollisia kysymyksiä, sinulla on kasvuryhmää kohtaan. Kerro alustavasti kuinka pystyt sitoutumaan tapaamisiin; millaiset kellonajat ja päivät sinulle sopivat. Onko sinulla jotain erityistoivomuksia kasvuryhmän suhteen, jotta sinun olisi luottavainen mieli liittyä osaksi kasvuryhmää. 

Vastaan sinulle henkilökohtaisesti ja kun näyttää, että ryhmä olisi muodostamassa kutsun sinut yksilötapaamiseen. Pääset ennen kasvuryhmän alkamista käymään omaa elämäntilannettasi kanssani läpi ja teemme henkilökohtaisen kasvunkarttasi.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on mitä tahansa kasvuryhmään liittyvää kysyttävää?

Suorittajasta hetkessä eläjäksi- kasvuryhmä