Talvilomailen 28.2.-6.3.2022

Olen talvilomalla ja palaan 7.3.2022 töihin. Tällä hetkellä en ota uusia psykoterapia asiakkaita. Jos olet kiinnostunut ryhmätyönohjauksesta on paikkoja avautumassa elokuussa 2022. Kahdelle yksilötyönohjattavalle, jotka tapahtuvat joko etäyhteydellä tai paikan päällä toimitilallani on tilaa jo kevään aikana. Otathan siis yhteyttä ja sovitaan ilmainen tutustumiskäynti?!

Mikäli etsit itsellesi psykoterapeuttia niin katsothan Keski-Suomen psykoterapiayhdistyksen kotisivuilta terapeuttiluettelosta terapeutteja? Tai Kelan palveluntuottaja sivustolta? Toivotan sinulle sinnikkyyttä terapeutin etsintään, joka saattaa terapiaan hakeutuessa tuntua työläältä. Kun kuitenkin pääset aloittaan psykoterapian Kelan kuntoutuspsykoterapiassa on sinulle riittävästi aikaa ja rauhaa työskennellä kaikenlaisten mieltäsi haastavien asioiden parissa.

Minulla on oikeus- terapiakortteja on saatavilla vielä rajoitettu erä (n. 15 kpl). Toimitan tilatut kortit palattuani talvilomalta. En ole tehnyt vielä päätöstä uuden erän tilaamisesta, koska olen luonut terapiakorttien pohjalta Minulla on oikeus- vahvista oikeuksiasi kirjoittamalla– kirjallisuusterapeuttisen verkkokurssin! Voit tilata ilmaisen esittelyvideoiden sarjan sähköpostiisi, jossa esittelen kurssia tarkemmin.

Verkkokurssi

Tulossa myös Jyväskylässä toimitilallani alkava Minulla on oikeus- kasvuryhmä, jossa yhdistyvät kaksi yksilökäyntiä luonani, ryhmätapaamiset ja verkkokurssin hyödyntäminen. Mikäli olet tästä kiinnostunut tästä voit lukea siitä lisää täältä! Voit samalla sivustolla liittyä postituslistalle, jonka kautta tiedotan kun ryhmän alkamisesta saatavissa lisää tietoa.

Maailmanrauhaa toivotellen,

Talvilomailen 28.2.-6.3.2022
Merkitty: