Terapiakortit postitettu kesälomani aikana tilanneille

Tänään postitettu Minulla on oikeus- terapiakortit niitä kesälomani aikana tilanneille. Kiitos kärsivällisyydestä!  Mikäli et ole tyytyväinen tilauksen sisältöön, voit palauttaa sen 14 vuorokauden sisällä tilauksen saapumisesta. Tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin sen saapuessa. Palautuksesta johtuneet postikulut (max 5 €) hyvitetään sinulle ilmoittamallesi tilille. 

Minulla on oikeus- terapiakorttien 2. painos sisältää korttipakan, jossa 4 otsikkokorttia ja 36 oikeuskorttia sekä lisäksi 42 -sivuisen opasvihkon. Opasvihkossa on jokaista oikeutta avattu erilaisin kysymyksin, jotka auttavat herättelemään ajatuksia erilaisista oikeuksista. Tämä mahdollistaa terapiakorttien käytön entistä sujuvammin myös itsetuntemuksen välineenä kenellä tahansa. Opasvihkossa on lisäksi liitteenä lomake, johon voi kirjata omia tai asiakkaan ajatuksia ylös.

Minulla on oikeus- terapiakorttien koko 10 x 10 cm. Kortit kestävät kovaakin käyttöä ja ne toimitetaan uusitussa entistä käytännöllisemmässä pahvikotelossa. Uutta! 2.painoksen terapiakortit ovat numeroitu, joten korttien läpikäyminen asiakkaan kanssa entistä sujuvampaa.

Palautetta psykoterapeuteilta Minulla on oikeus- terapiakorteista

Minusta Minulla on oikeus- kortit sopivat kaikille pitkässä psykoterapiassa oleville ja toimivat samalla hypnoosisuggestioiden tukena. En tiedä miten kehittäisin kortteja. Kortit ovat ihan riittävän hyvät ja ovat toimineet kaikkien kanssa. Tarvittaessa jokainen voi verbalisoida muitakin oikeuksia, mutta kukaan ei ole näin tehnyt. Suosittelisin kortteja muillekin ja olet jo saanut monta tilausta minun kauttani. Jokainen päättäköön itse korttien hyödystä itselleen. Sopii sekä terapeuteille että asiakkaille, ehkä myös työnohjaukseen ja ryhmäkeskustelujen pohjaksi. Mielestäni korteista ei puutu mitään oikeutta. Hyvät kortit, toimivat. Kiitos!

Olen käyttänyt Minulla on oikeus- kortteja psykoterapia asiakkaiden kanssa sekä muutamissa työnohjausryhmissä. Minulla on korteista pelkästään hyviä kokemuksia. Olen mainostanut niitä kollegoilleni. Tykkään itse käyttää erilaisia työvälineitä, kortteja, valokuvia, esineitä  ja tarinoita. Korttiesi avulla on syntynyt tosi hyviä keskusteluja ja asiakkaat ovat tykänneet. Aika monen terapia-asiakkaan kanssa olen keskustellut paljon siitä, onko asiakkaalla oikeus voida hyvin, vaikka muilla perheenjäsenillä ei menekään yhtä hyvin. Tai onko minulla oikeus mennä toipumisprosessissani eteenpäin nopeammin kun esim. äidillä. Toinen paljon puhuttanut teema on ollut onko oikeutta luopua ylläpitämästä ihmissuhdetta, joka vaan vie resursseja ja voimia eikä anna mitään. Oikeus johonkin herättää aina myös keskustelun velvollisuuksista ja vastuusta. Eli päästään aika olennaisten asioiden äärelle.

Ryhmissä olen käyttänyt niitä mm. yhden perhekotien porukan kanssa keskusteluun siitä arvopohjasta mitä nuorille haluavat opettaa ja josta kumpuavat perhekodin arkikäytännöt, säännöt ja tapa toimia. Toimi siinäkin tosi hyvin, mutta vaatii ohjaajalta enemmän. Ryhmissä korttien käyttö vaatii aina kunkin ryhmän toimintaan sopivan sovellutuksen. Mutta sen kun onnistuu tekemään, Toimii loistavasti.  Itse olen tehnyt ryhmien kanssa töitä lähes kolmekymmentä vuotta ja kokeillut  kaikenlaista. Eli lyhyesti sanottuna, kortit ovat loistava työväline niin terapiaan kuin työnohjaukseen. Hienoa, että olet ne tehnyt, kiitos.

Olen käyttänyt kortteja nuorten ihmisten terapiatapaamisissa ( nuoret = 20 – 30 vuotiaat ), silloin kun oma itse ja ns. minuus on hukassa. Toimivat toisilla melko hyvin, huomaavat itsekin mitkä asiat ovat  ” auki” – mitä pitää kehittää. Kortit toimivat hiukan vaihtelevasti…riippuen asiakkaasta, ehkä joillekin kaikki kortit eivät aukea, ja toiset ovat kovin lähellä jotakin toista…Suosittelisin Minulla on oikeus- kortteja muille, samanlaiseen käyttöön kuin itse käytän. En osaa sanoa puuttuuko oikeuskorteista jotain oikeutta. Hieno idea,  hieno toteutuskin.

Olen kokeillut kortteja terapia-asiakkaani kanssa, hänen lapsuudenkodissaan oli tiukka kasvatus ja kuri. Hän koki syyllisyyttä jopa fantasia-ajatuksistaan. Minulla on oikeus -kortit sopi hyvin hänen tilanteessaan. Hän oivalsi hyvin mitä oikeuksia hänen tulee elämässään vahvistaa ja opetella lisää. Itsestään selvät oikeudetkin löytyi helposti. Minulla ei ole kokemusta muuta kuin yhden asiakkaan kanssa näistä korteista. Kyllä voisin suositella kortteja muillekin, toimii itsetuntemuksen vahvistamiseen hyvin. Kortit ovat nerokas oivallus, pidin niistä!

Terapiakortit postitettu kesälomani aikana tilanneille