UnelmaRatkaisu on muuttanut Rautpohjaan!

Uusi toimitilani sijaitsee nyt elokuusta 2020 lähtien Rautpohjasta osoitteesta Syrjälänkatu 11 A. Toimitilan lähettyvillä on paljon ilmaisia parkkipaikkoja asiakkaille ja linja-autopysäkkejä.  Toimitilastani löytyy nyt myös oma erillinen tila työnohjaus- ja muille ryhmille.

Palasin kesälomalta viime viikon maanantaina. Tuntui virkistävältä etätöiden jälkeen kotoa käsin mennä fyysisesti uudelle toimitilalle ja ”lähteä töihin”. Olen tavannut joitakin asiakkaitani pitkästä aikaa kasvokkain, joitakin jopa ensimmäistä kertaa etäjakson jälkeen! Nyt katsellaan koronavirustilanteen etenemistä ja luodaan uusia käytäntöjä erilaisten tapaamisten mahdollistamiseksi.

Etäterapia on kevään mittaan osoittautunut hyväksi vaihtoehdoksi, joka on käytössä myös syksyn tapaamisissa. Tapaamisen muuttaminen tarvittaessa etäyhteydeksi onnistuu jopa hieman ennen tapaamisen alkua. Tällä tavalla saamme tapaamiset turvattua sellaisissakin tilanteissa kun muulloin terapiaan tulisi tauko.

Saapumisohjeet uuteen toimitilaani

Ilmaisia parkkipaikkoja on lähettyvillä useita sekä Voionmaankadun ja Rautpohjankadun varrella linja-autopysäkkejä.

UnelmaRatkaisun toimitila sijaitsee Syrjälänkatu 11 A:ssa 1.kerroksessa. Heti ulko-ovelta näet sisäänkäynnin Steinerkasvatusliiton ja UnelmaRatkaisun yhteiseen ulko-oveen. Soita ovikelloa ja tulen avaamaan sinulle oven. Tervetuloa!

Syksyn 2020 osalta minulla on kaikki psykoterapia asiakaspaikat ja työnohjauspaikat täynnä. Uusia työnohjauksia olen valmis ottamaan vastaan tammikuusta 2021 alkaen. Syksylle olen sopinut jo tutustumiskäyntejä alkuvuodesta vapautuville psykoterapia paikoille. Näin ollen en nyt valitettavasti ota uusia asiakkaita tutustumiskäynnille hetkeen.

Aurinkoista alkanutta syksyä!

UnelmaRatkaisu on muuttanut Rautpohjaan!