Muutto uuteen toimitilaan tehty! Pikku hiljaa alkaa uusi tila olla hahmottua kuinka huonekalut tänne haluavat asettua ja toiminta pääsee taas käynnistymään. Osoitteenmuutokset ja kaikki muut käytännön asiat muuttoon liittyen alkavat olla tehtynä.  Nyt voi huokaista ja antaa uuden energian virrata sisään! On todella vapauttavaa antaa vanhan mennä ja uuden tulla tilalle, päästää irti ja ottaa uutta vastaan!

Ympäristön muutoksella voi olla yllättävän suuri merkitys omaan jaksamiseen. Millainen on sinun kotisi, työtilasi ja ympäristösi? Kun tulet aamuisin töihin tai palaat kotiisi niin millainen on päällimmäinen fiiliksesi? Minun työtilani on saanut uutta väriä ja sen myötä olen uusinut myös kotisivujeni ilmettä sekä uusinut mm. käyntikorttini ilmeen osoitteen lisäksi.

Uusi toimitilani mahdollistaa jatkossa ryhmien kanssa työskentelyn. Nyt voin ottaa tilassani työnohjausryhmiä vastaan, josta olen aivan innoissani! Jos kaipaat työnohjausta vuodelle 2019 niin nyt on aika sopia ilmaiset tutustumiskäynnit työyhteisöllesi! Toimitilani sijaitsee aivan ydinkeskustassa hyvien yhteyksien päässä ja parkkipaikkoja löytyy runsaasti mm. Sokoksen parkkihalli aivan toimitilani vieressä.

 

22.10.2018 alkaen otan vastaan asiakkaitani uudessa tilassani. Valitettavasti kaikki paikat Kelan kuntoutuspsykoterapiaan ovat edelleen täynnä, mutta tiedustelethan paikkatilannettani uudestaan alku vuodesta.

Piristäviä syksyisiä päiviä!

 

 

 

UnelmaRatkaisu on muuttanut!