UnelmaRatkaisun päivitetty hinnasto

1.1.2019 alkaen UnelmaRatkaisun hinnasto päivitetty. Jatkossa tutustumiskäynnin hinta 50 €, opiskelijoilta 40 €. Tutustumiskäynnin kesto 45 minuuttia. Löydät kaikki päivitetyt hinnat UnelmaRatkaisun Hinnat- sivustolta .

Mitä kaikkea Kelan kuntoutuspsykoterapian omavastuu kattaa?

Kelan kuntoutuspsykoterapian omavastuuhinta on jatkossa 15,40 €/ 45 minuutin tapaaminen. Maksat vain toteutuneista käynneistä. Tämän lisäksi omavastuuosuuksiin sisältyy seuraavat palvelut:

  • Psykoterapiassa kävijän opasvihko
  • Psykoterapiasopimus
  • Valviran rekisterissä oleva dokumentointityökalu, jossa on suojattu yhteys viestimistä varten
  • Palaute Kelan kuntoutuspsykoterapiasta 1 kerta/ terapiavuosi

Aloittaessasi Kelan kuntoutuspsykoterapian saat Psykoterapiassa kävijän opasvihkon itsellesi, johon olen koonnut sellaisia yleisiä käytännön asioita psykoterapiassa käymiseen liittyvistä käytännöistä. Ensimmäisillä kerroilla teemme psykoterapiasopimuksen, jossa sovimme tapaamisista, ajan perumisista, tavoitteista, laskutuksesta ja kaikista muista käytännön asioista terapiaan liittyen.

Mikäli päädyt asiakkaakseni voimme olla jatkossa yhteydessä Valviran rekisterissä olevalla dokumentointityökalulla, jossa on suojattu yhteys viestimistä varten. Näin asiakkaani saavat minut kiinni ja voivat kirjoittaa vapaasti sekä turvallisesti omista asioistaan minulle.

Terapianvuoden päätteksi kirjoitan palautteen kuntoutuspsykoterapiasta, jolloin joko lopetamme terapian tai haemme jatkovuotta.

Ilmainen tutustumiskäynti työnohjaukseen

Ilmaisella tutustumiskäynnillä sinä ja tai työyhteisösi pääsette kertomaan työyhteisönne työnohjauksen tarpeesta ja toiveista. Jos työnohjaus päätetään aloittaa sovitaan työnohjaussopimuksessa kirjallisesti aloituspäivä, kesto, alustavat tavoitteet työnohjaukselle ja muut käytännön asiat.

Itsemaksaville asiakkaille erilaisia palvelupaketteja

Itsemaksavana asiakkaana sinulla on mahdollisuus hakeutua myös lyhytterapiaan jonkun tietyn asian selventämiseksi elämässäsi. Tapaaminen voi olla olla esim. yhden kerran konsultaatio tai kolmen tapaamisen kokonaisuus. Tapaamisten välit sovimme kun näemme ensi kerran. Joitakin voi hyödyttää, että tapaamisten välillä on runsaasti aikaa ja joitakin hyödyttää enemmän intensiivisempi tapaaminen kerralla.

Kysy mahdollisuutta aloittaa itsemaksavana asiakkaana sähköpostitse.


Tapaamisia 3 x 45 minuutin tapaamista, jossa laitetaan mennyt elämä, ihmissuhde, ajattelutapa, elämäntapa “pakettiin” ja tarkastellaan mihin suuntaan tästä olisi hyvä lähteä eteenpäin.
UnelmaRatkaisun päivitetty hinnasto