Voimavarakeskeinen kirjoittaminen- kurssille ilmoittautuminen

Voimavarakeskeinen kirjoittaminen- kurssille ilmoittautuminen alkaa joulukuussa! Voit tilata nyt kurssiesitteen ilmaiseksi itsellesi sähköpostiin, jossa avattu kurssin teemoja laajemmin. Kurssilla tehdään erilaisia itsetuntemusta lisääviä kirjoitusharjoituksia, joita jokainen jakaa ryhmässä haluamallaan tavalla. Pääpaino on omassa työskentelyssäsi, johon saat minun tukeni kurssi ajan.


Kurssin aikataulu, teemat ja hinta

Kurssi alkaa tammikuussa yksilötapaamisella, jossa kartoitamme yhdessä juuri sinulle sopivan kysymyksen, johon lähdet etsimään vastausta yhdessä kuukausittain olevilla ryhmätapaamisilla. Teemme erilaisia itsetuntemusta lisääviä harjoituksia ryhmässä ja ryhmäkerroilla ohjaan jokaista omassa prosessissaan eteenpäin. Luen myös tapaamisten välillä suojatulla yhteydellä toimivaan Kotoproo- dokumentointiohjelmaan kirjaamiasi pohdintoja antamieni kirjoitusharjoitusten mukaisesti.  Jaamme ryhmässä yhteisesti asioita sen verran kun se tuntuu hyvältä, mutta pääpaino on omassa työskentelyssäsi. Tähän saat minun tukeni.

Ryhmän koko on pieni maksimissaan 7 henkilöä. Olen itse kovasti innoissani mikäli ryhmä toteutuu ja pääsen myös ryhmän kanssa työskentelemään erilaisten teemojen ympärillä, joita olen käynyt jo vuosien ajan yksilöpsykoterapiassa asiakkaideni kanssa läpi. Ajattelen, että ryhmässä on lisävoimaa ja vaikuttavuutta kunkin oman prosessin tukemiseen minun tukeni rinnalla!

KURSSIN KESTO: Tammi-joulukuu v.2020

RYHMÄN KOKO: 5-7 henkilöä

PAIKKA: UnelmaRatkaisun toimitila, Vapaudenkatu 57 as 8, 40100 Jyväskylä (3. kerros)

HINTA: 624 €, mahdollisuus maksaa 12 osassa 52 €/kk

KURSSIN HINTA SISÄLTÄÄ:

  • 8 x 1,5 tunnin ryhmätapaamiset vuoden aikana
  • kurssialusta, jossa dokumentointityökalu ja kirjoitusharjoitukset
  • 2 x 45 minuutin yksilö psykoterapia tapaaminen ( 2 x 75 €= 150 €) ohjaajan kanssa kurssin alussa ja lopussa

ILMOITTAUTUMINEN KURSSILLE KÄYNNISTYY JOULUKUUSSA!


Voimavarakeskeinen kirjoittaminen- kurssille ilmoittautuminen