Oletko pohtinut, että haluaisit ulkopuolista näkemystä elämäntilanteeseesi? Kaipaatko uutta suuntaa elämällesi, mutta et tiedä miten lähteä liikkeelle? Haluaisitko tehdä isoja ratkaisuja elämässäsi, mutta rohkeus ei vielä tällä hetkellä riitä? Yhden kerran konsultaatiosta voisi olla hyötyä tässä tilanteessa.

Mitä Yhden kerran konsultaatiossa siis tapahtuu? Ennen sovittua tapaamista saat pienen kyselyn sähköpostiisi, jonka avulla lyhyesti kerrot elämäntilanteestasi ja niistä kysymyksistä, joita tällä hetkellä pohdit ja kaipaat selvennystä.  Palautettuasi kyselyn sovimme yhteisen 90 minuuttia kestävän tapaamisen. Tapaamisen aikana selvennämme ja tarkennamme vielä elämäntilannettasi ja mieltäsi pohdituttavia asioita. Näistä asioista minä poimin, joitakin kohtia tai teemoja, joista voimme keskustella lisää. Yhdessä voimme ideoida erilaisia vaihtoehtoisia ratkaisuja tai polkuja kohti tavoitettasi. Avullani voit katsella elämääsi hieman kauempaa. Uskon kuitenkin, että kaikki ratkaisut ovat sinun sisälläsi. Minä voin esitellä toisenlaisia näkökulmia elämäntilanteesi, mutta sinä tiedät mikä sinua koskettaa ja tuntuu sinulle oikealta ratkaisulta. Voimme miettiä ensimmäisiä askeleita kuinka voisit alkaa lähestymään tavoitettasi ja pohtia miltä haluttu lopputulos arjessa näyttäytyisi. Tapaamisen jälkeen soitan sinulle n. vartin kestävän puhelun sovittuna ajankohtana. Tällöin käymme läpi kuinka tavoite on alkanut todentumaan elämässäsi tai voimme pohtia seuraavia askeleita tavoitteeseesi.

Jos olet kiinnostunut Yhden kerran konsultaatiosta niin otathan minuun yhteyttä sähköpostilla marika@unelmaratkaisu.fi niin voimme sopia tapaamisen.

Yhden kerran konsultaatio