Yhteistyö Kaarna terveyspalveluiden kanssa -varaa aikasi lyhytpsykoterapiaan!

Aloitin yhteistyön Kaarna terveyspalveluiden kanssa ja tarjoan Kaarna Online- palvelun kautta nykyisin lyhytpsykoterapiaa joko akuutin tilanteen purkamiseen ja jäsentämiseen (1 tai 3 krt) tai tavoitteellisempaan työskentelyyn (5, 10 ja 20 krt). Lyhytpsykoterapia soveltuu lieviin ja keskivaikeisiin mielenterveyden haasteisiin, uupumukseen ja elämänkriiseihin.  Kaarna terveyspalvelut on on 2017 perustettu täysin kotimaisessa omistuksessa oleva sosiaali- ja terveyspalvelualan yritysLyhytpsykoterapia tapaamiset toteutuvat Kaarna Online-palvelun kautta etäyhteydellä.

Työskentelytapaani ohjaa ratkaisu-ja voimavarakeskeinen lähestymistapa, hyödyntäen traumainformoitua lähestymistapaa, kirjallisuusterapiaa ja psykofyysistä psykoterapiaa. Työskentelyotteeni on keskusteleva, pyrin tarjoamaan arkisiin haasteisiin vaihtoehtoisia ajattelu-ja toimintamalleja. Ajattelen lyhytpsykoterapian olevan hyödyllistä kun tapaamisten myötä syntynyt oivallus, uusi ajattelu-tai toimintatapa,siirtyy arkisiin (työ)elämäntilanteisiin ja ihmissuhteisiin. Työ- ja elämänkokemukseni kautta minulle on vahvistunut vankka usko, että monenlaisista haastavista elämäntilanteista on mahdollista selviytyä ja löytää merkityksellinen/ mielekäs elämä.

Olen toiminut kymmenen vuotta psykoterapeuttina yrityksessäni. Aikaisemmin olen työskennellyt mm. kriisikeskuksessa kriisityöntekijänä tehden myös töitä perheväkivaltaa kohdanneiden naisten kanssa, nuorisokodilla ohjaajana, jälkihuollossa. Minulla on sitä kautta kokemusta myös akuutin kriisin kohtaamisesta ja haastavan elämänvaiheen tukemisesta.

Tarjoan lyhytpsykoterapiaa joko akuutin tilanteen purkamiseen ja jäsentämiseen ( 1 tai 3 krt) tai tavoitteellisempaan työskentelyyn ( 5, 10  ja 20 krt). Käytän mielelläni työskentelyn tukena terapeuttista kirjoittamista tapaamisen aikana/ välillä ja keho-mieliyhteyden vahvistamiseen liittyviä harjoituksia. Työskentelen kaikenikäisten ihmisten kanssa, isompien tai pienempien elämänhaasteiden kanssa. Otan asiakkaita vastaan arkisin klo: 8-16 välillä. Vapaat tarjolla olevat ajat näet kirjautumalla Kaarna Onlinen sivuille. Palveluun rekisteröidytään ja kirjaudutaan yksinkertaisesti vahvalla tunnistautumisella esim. pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Huomaathan, että tarjolla on harvakseltaan aikoja ja ne ovat ns. aloitusaikoja. Ostaessasi haluamasi lyhytpsykoterapia paketin varaat vain aloitusajan minulle, loput ajat sovimme ensimmäisellä tapaamisella suullisesti. Etävastaanottojen kesto on aina 45 minuuttia per kerta. Palveluiden hinnat ovat selkeästi esillä palvelua valitessasi. Yksittäisen käynnin kokonaishinta on 133€, ei lisämaksuja. Maksuihin on mahdollista käyttää e-passia, mikäli psykoterapiapalvelut kuuluvat sopimukseen.

Keväälle 2023 on mahdollista saada vielä aikoja muutamalle asiakkaalle lyhytpsykoterapiaan – varaa ensimmäinen aikasi Kaarna Online-palvelun kautta ja loput sovimme yhdessä suullisesti ensimmäisellä tapaamisella.

Voinko olla juuri sinulle avuksi, isomman tai pienemmän mieltäsi painavan asian kanssa? Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Aurinkoisia kevätpäiviä toivotellen,

Yhteistyö Kaarna terveyspalveluiden kanssa -varaa aikasi lyhytpsykoterapiaan!