Kurssit, koulutukset ja ryhmät

Voimavarakeskeinen kirjoittaminen-kurssiesite nyt tilattavissa!

TULOSSA!

Tammikuussa 2020 alkaa Voimavarakeskeinen kirjoittaminen -ryhmä, joka kokoontuu vuoden aikana 8 x 1,5 tuntia UnelmaRatkaisun toimitilassa Vapaudenkadulla Jyväskylässä.  Ryhmätapaamisilla hyödynnetään voimavarakeskeistä työskentelyotetta ja tehdään itsetuntemusta vahvistavia kirjoitusharjoituksia. Jokainen ryhmässä oleva saa itse päättää minkä verran haluaa jakaa henkilökohtaisia asioitaan ja ajatuksiaan.

Minä ryhmän vetäjänä huolehdin myös tekstit etukäteen lukemalla, että jakaminen ryhmässä ei käy kenellekään liian raskaaksi vaan pääpaino on jokaisen omassa työskentelyssä. Kurssin ajan saat käyttöösi suojatulla yhteydellä toimivan dokumentointityökalun kirjoitusalustoineen, jonka kautta jaat tekstisi minulle. Tämä mahdollistaa ohjelman käytön myös puhelimen kautta sanelemalla tekstiä.

Ryhmätapaamisten lisäksi ennen kurssin alkua ja kurssin lopussa jokaiselle ryhmäläiselle ratkaisu- ja voimavarakeskeiset yksilötapaamiset 2 x 45 min, jotka sovitaan erikseen jokaisen ryhmäläisen kanssa.

Lisätietoja kurssista nyt saatavilla tilaamalla sähköpostiisi kurssiesite. Huomaathan, että kurssille otetaan vain maksimissaan 7 henkilöä, joten paikkoja kurssille rajoitetusti! Ilmoittautumisesta kurssille saat tietoa ensimmäisyen joukossa liittymällä samalla postituslistalle. Kurssiesitteen tilaaminen ei kuitenkaan velvoita luonnollisesti sinua mihinkään.

Tilaa tästä Voimavarakeskeinen kirjoittaminen-kurssiesite

Tästä voit tilata itsellesi Voimavarakeskeinen kirjoittaminen- ryhmän kurssi-esitteen, josta selviää: kurssin teemat ja tarkempi sisältö, ryhmätapaamisten päivämäärät, paikka, ryhmän koko ja hinta. Samalla liityt postituslistalle, josta saat ensimmäisten joukossa tiedossa milloin ilmoittautuminen kurssille käynnistyy.

Näenkö juuri sinut tammikuussa alkavalla Voimavarakeskeinen kirjoittaminen- kurssilla? Tammikuussa ja marraskuussa 2020 on yksilötapaamisten vuoro. Ryhmätapaamiset ovat helmi-toukokuussa, elo-lokakuussa sekä joulukuussa yhteinen päätöskerta. Kesä-ja heinäkuun ajan pidämme ryhmässä kesätaukoa.