Kurssit, koulutukset ja ryhmät

Tulossa olevat kurssit:

Tulossa Minulla on oikeus- vahvista oikeuksiasi kirjoittamalla- verkkokurssi!

Verkkokurssi pohjautuu luomiini Minulla on oikeus- terapiakortteihin, joita olen käyttänyt osana psykoterapiaa useiden vuosien ajan. Verkkokurssilla pääset itsenäisesti tutustumaan minun opastamana oikeuksien toteutumiseen tällä hetkellä sekä aiemmin elämässäsi.

Minulla on oikeus -vahvista oikeuksiasi kirjoittamalla- verkkokurssi

Kurssi perustuu luomiini Minulla on oikeus- terapiakortteihin, joissa on 36 oikeutta. Oikeuksia läpikäymällä herätellään tarttumapintaa kirjoittamisen ja keskustelemisen avulla omiin oikeuksiin ja niiden toteutumiseen elämässäsi. Jokainen oikeus jaetaan neljään eri kategoriaan: itsestään selvät, opitut, ajankohtaiset ja vahvistettavat oikeudet. Oikeuden jakaminen selkeyttää ja saa näkyväksi jo elämässäsi läpikäydyt sekä vielä työstämisen alla olevat oikeudet. Autan sinua myös henkilökohtaisilla tapaamisilla valitsemiesi oikeuksien vahvistamista ja annan tarvittaessa uuden henkilökohtaisen kirjoitusharjoituksen työstettäväksi. Eri oikeudet avautuvat hyvinkin erilaisten elämäntapahtumien kautta yksilöllisellä tavalla eri ihmisille. 

Olen käyttänyt kortteja psykoterapiassa asiakastyössä jo useita vuosia ja olen edelleen hämmästynyt niiden kautta avautuvista asioista. Nyt haluan toteuttaa ensimmäistä kertaa verkkokurssin, jossa sinulla on mahdollisuus opastuksellani käymään itsenäisesti oikeuksia läpi. Opastan sinua kohta kohdalta verkkokursseilla kuinka sinun on hyvä työskennellä kurssilla. Verkkokurssi sisältää kuvien ja tekstien lisäksi videoita ja äänitteitä ja tarkoituksena on , että itse taltioit havaintojasi sekä oivalluksiasi ylös valitsemallasi tavalla.

Lisätietoa Minulla on oikeus- terapiakorteista saat täältä.

Jo päättyneet kurssit:

Voimavarakeskeinen kirjoittaminen-kurssi alkaa tammikuussa 2020

ILMOITTAUTUMINEN VOIMAVARAKESKEINEN KIRJOITTAMINEN 2020- kurssille on päättynyt!

Tammikuussa 2020 alkaa Voimavarakeskeinen kirjoittaminen -ryhmä, joka kokoontuu vuoden aikana 8 x 1,5 tuntia UnelmaRatkaisun toimitilassa Syrjälänkadulla Jyväskylässä.  Ryhmätapaamisilla hyödynnetään voimavarakeskeistä työskentelyotetta ja tehdään itsetuntemusta vahvistavia kirjoitusharjoituksia. Jokainen ryhmässä oleva saa itse päättää minkä verran haluaa jakaa henkilökohtaisia asioitaan ja ajatuksiaan.

Minä ryhmän vetäjänä huolehdin myös tekstit etukäteen lukemalla, että jakaminen ryhmässä ei käy kenellekään liian raskaaksi vaan pääpaino on jokaisen omassa työskentelyssä. Kurssin ajan saat käyttöösi suojatulla yhteydellä toimivan dokumentointityökalun kirjoitusalustoineen, jonka kautta jaat tekstisi minulle. Tämä mahdollistaa ohjelman käytön myös puhelimen kautta sanelemalla tekstiä.

Ryhmätapaamisten lisäksi ennen kurssin alkua ja kurssin lopussa jokaiselle ryhmäläiselle ratkaisu- ja voimavarakeskeiset yksilötapaamiset 2 x 45 min, jotka sovitaan erikseen jokaisen ryhmäläisen kanssa.

Voimavarakeskeinen kirjoittaminen 2020- kurssille ilmoittautuminen on päättynyt, mutta voit halutessasi tilata alta kurssiesitteen ja liittyä samalla samalla postituslistalle. Kurssiesitteen tilaaminen ei kuitenkaan velvoita luonnollisesti sinua mihinkään, mutta näin varmistat saavasi ensimmäisten joukossa tietoa kun kurssi uudestaan käynnistyy.

Tilaa tästä Voimavarakeskeinen kirjoittaminen-kurssiesite

Tästä voit tilata itsellesi Voimavarakeskeinen kirjoittaminen- ryhmän kurssi-esitteen, josta selviää: kurssin teemat ja tarkempi sisältö, ryhmätapaamisten päivämäärät, paikka, ryhmän koko ja hinta. Samalla liityt postituslistalle.

Voimavarakeskeinen kirjoittaminen- kurssin aikataulu, teemat ja hinta

KURSSIN KESTO: Tammi-joulukuu v.2020

RYHMÄN KOKO: 5-7 henkilöä

PAIKKA: UnelmaRatkaisun toimitila, Vapaudenkatu 57 as 8, 40100 Jyväskylä (3. kerros)

HINTA: 624 €, mahdollisuus maksaa 12 osassa 52 €/kk

KURSSIN HINTA SISÄLTÄÄ:

  • 8 x 1,5 tunnin ryhmätapaamiset vuoden aikana
  • kurssialusta, jossa dokumentointityökalu ja kirjoitusharjoitukset
  • 2 x 45 minuutin yksilö psykoterapia tapaaminen ohjaajan kanssa kurssin alussa ja lopussa ( 2 x 75 €= 150 € )

Tammikuussa ja marraskuussa 2020 on yksilötapaamisten vuoro. Ryhmätapaamiset ovat helmi-toukokuussa, elo-lokakuussa sekä joulukuussa yhteinen päätöskerta. Kesä-ja heinäkuun ajan pidämme ryhmässä kesätaukoa.

Ilmoittaudu odotuslistalle Voimavarakeskeinen kirjoittaminen- kurssille

Haluatko liittyä odotuslistalle ja varmistaa, että saat ensimmäisten joukossa tiedon kun seuraavan kerran Voimavarakeskeinen kirjoittaminen- kurssi alkaa?

Lähetä sähköpostia: marika( at)unelmaratkaisu. fi ja otsikoksi: Odotuslista Voimavarakeskeinen kirjoittaminen- kurssille.