Ajanvaraus

Tällä hetkellä aikoja ei valitettavasti voi varata ajanvarausjärjestelmän kautta. Sen sijaan ota yhteyttä sähköpostitse varataksesi ajan psykoterapian ja työnohjauksen tutustumiskäynnille.

marika(ät)unelmaratkaisu.fi

Työskentelen pääsääntöisesti ma-to klo:8-16 välisenä aikana. Iltapäiväajat ovat varatuimpia ja suosituimpia aikoja.  Psykoterapiaa aloittaessasi varauduthan siihen, että pääset terapiaan aamu/ päiväaikoina.

Paikkatilanne psykoterapiaan, kirjallisuusterapiaan ja työnohjaukseen

YKSILÖTYÖNOHJAUKSEEN TILAA SYYSKUUSTA 2022 ALKAEN

Mikäli olet kiinnostunut työnohjauksesta  tutustumiskäyntiajan voit varata laittamalla sähköpostia marika(ät) unelmaratkaisu.fi. Tutustumiskäynti työnohjaukseen on ilmainen. Yksilötyönohjauksen tutustumiskäynti aika on 45 min. Yksilötyönohjaus voidaan toteuttaa joko etänä tai UnelmaRatkaisun toimitilalla. Ryhmätyönohjaukseen tilaa seuraavan kerran tammikuusta 2023 alkaen.

UUTUUS: Nyt mahdollista aloittaa kirjallisuusterapeuttinen työnohjaus !

TOISTAISEKSI ASIAKASPAIKAT KELAN KUNTOUTUSPSYKOTERAPIAAN TÄYNNÄ

Valitettavasti tällä hetkellä asiakaspaikat täynnä. En sovi tällä hetkellä uusia tutustumiskäyntejä vaan tarkastelen vuoden 2022 puolella asiakastilannettani seuraavan kerran. Suosittelen etsimään vapaana olevaa psykoterapeuttia Kelan palveluntuottajalistalta tai Keski-Suomen psykoterapiayhdistyksen terapeuttiluettelosta.

MAHDOLLISUUS YKSILÖ KIRJALLISUUSTERAPIAAN SYKSYLLÄ 2022 !

Kirjallisuusterapiaan, jossa tapaamiset tapahtuvat 2-4 viikon välein syksyllä 2022.

LYHYTPSYKOTERAPIA 5-20 KERTAA (vakuutusyhtiöt, yritykset, työterveyshuolto, itsemaksavat asiakkaat)

Tiedustele paikkatilannetta sähköpostitse: marika(at)unelmaratkaisu.fi

Paikkatilanne päivitetty 27.6.2022

  • Tapaamisen tiedot

  • Tietosi