Paikkatilanne

Suosittelen ensisijaisesti yhteydenottoa sähköpostitse, koska työni luonteen takia minulla on aina puhelin äänettömällä. Mikäli kuitenkin päätät soittaa minulle niin jätä viesti vastaajaan, jotta tiedän kuka minua on tavoitellut. Minulla ei ole muutoin tapana soitella takaisin. Voit myös jättää tekstiviestin soittosi perään. Vastaan kyselyihin vain sähköpostitse/ tekstiviestitse enkä pysty vastaamaan valitettavasti puheluihin.

TOISTAISEKSI ASIAKASPAIKAT KELAN KUNTOUTUSPSYKOTERAPIAAN TÄYNNÄ

Valitettavasti tällä hetkellä asiakaspaikat täynnä.  En sovi tällä hetkellä uusia tutustumiskäyntejä enkä ota asiakkaita jonotuslistalle. Tarkastelen paikkatilannettani seuraavan kerran toukokuussa 2024.  Suosittelen etsimään vapaana olevaa psykoterapeuttia Kelan palveluntuottajalistalta tai Keski-Suomen psykoterapiayhdistyksen terapeuttiluettelosta.

Työskentelen pääsääntöisesti ma-to klo: 9-16 välisenä aikana. Iltapäiväajat ja aamut ovat varatuimpia ja suosituimpia aikoja.  Psykoterapiaa aloittaessasi varauduthan siihen, että pääset terapiaan aamupäivä/ päiväaikoina. 

LYHYTPSYKOTERAPIA 1-20 KERTAA ETÄYHTEYDELLÄ 

Tällä hetkellä ei valitettavasti ole aikoja tarjolla minulla! Voit kuitenkin katsoa muiden Kaarnan kautta työskentelevien paikkatilanteen kirjautumalla Kaarna Onlinen sivuille!

Tarjoan lyhytpsykoterapiaa joko akuutin tilanteen purkamiseen ja jäsentämiseen (1 tai 3 krt) tai tavoitteellisempaan työskentelyyn (5, 10 ja 20 krt). Lyhytpsykoterapia soveltuu lieviin ja keskivaikeisiin mielenterveyden haasteisiin, uupumukseen ja elämänkriiseihin. Teen yhteistyötä Kaarna terveyspalvelujen kautta, joka on on 2017 perustettu täysin kotimaisessa omistuksessa oleva sosiaali- ja terveyspalvelualan yritys. Lyhytpsykoterapia tapaamiset toteutuvat Kaarna Online-palvelun kautta etäyhteydellä.

Mahdolliset vapaat ajat lyhytpsykoterapiaan voit tarkistaa kirjautumalla Kaarna Online-palveluun.

Varaa ensimmäinen aikasi Kaarna Online-palvelun kautta ja loput sovimme yhdessä suullisesti ensimmäisellä tapaamisella.

YKSILÖ KIRJALLISUUSTERAPIAAN MAHDOLLISTA HAKEA  SYKSYLLÄ 2024 !

Kirjallisuusterapiaan, jossa tapaamiset tapahtuvat 2-4 viikon välein, mahdollisuus aloittaa seuraavan kerran aikaisintaan elokuussa 2024. Kysy lisää mahdollisuudesta sähköpostitse marika@unelmaratkaisu.fi.

SUORITTAJASTA HETKESTÄ ELÄJÄKSI -kirjallisuusterapeuttinen kasvuryhmä (jatkuva haku!)

Suorittajasta hetkestä eläjäksi- kirjallisuusterapeuttiseen kasvuryhmään ( 4 -6 henk)  jatkuva haku! Ryhmä aloittaa kun vähintään 4 ihmistä hakenut ryhmään ja ensimmäinen mahdollinen aloitusaika on elokuussa 2024! Lue lisätietoja täältä!

MINULLA ON OIKEUS – kirjallisuusterapeuttinen verkkokurssi

Ilmoittautuminen itsenäisesti suoritettavalle Minulla on oikeus -verkkokurssille tulossa kevään aikana. Lisätietoja tulossa myöhemmin.

MINULLA ON OIKEUS- VERKKOKURSSI & YKSILÖTAPAAMISET 3 X 45 MIN

Kysy mahdollisuutta aloittaa Minulla on oikeus-verkkokurssin ja kolmen ( 45 min) henkilökohtaisen yksilötapaamisen yhdistämistä. Laita sähköpostia marika@unelmaratkaisu.fi

Lisätietoja kasvuryhmistä ja kursseista löydät täältä!

Työnohjauksia teen  perjantaisin syksyllä 2024. 

YKSILÖTYÖNOHJAUKSEEN YKSI PAIKKA VAPAANA SYYSKUUSTA 2024 ALKAEN

Syksystä 2024 työnohjaukset nykyisten asiakkaideni kanssa sovittuna. Syyskuusta alkaen minun mahdollisuus aloittaa yksi uusi yksilötyönohjaus, joka tapahtuisi perjantai päivinä.  Mikäli olet kiinnostunut työnohjauksesta  tutustumiskäyntiajan voit varata laittamalla sähköpostia marika@unelmaratkaisu.fi. Tutustumiskäynti työnohjaukseen on ilmainen ja mahdollista jo touko-kesäkuun aikana. Yksilötyönohjauksen tutustumiskäynti aika on 45 min. Yksilötyönohjaus voidaan toteuttaa joko etänä tai UnelmaRatkaisun toimitilalla.

SYKSYN 2024 RYHMÄTYÖNOHJAUSPAIKAT OVAT TÄYNNÄ

Tarkastelen seuraavan kerran ryhmätyönohjaus tilannettani lokakuussa 2024. Seuraava mahdollinen aika uudelle ryhmätyönohjaukselle on tammikuusta 2025 alkaen. Jos olet kiinnostunut ryhmätyönohjauksesta työyhteisöllesi tiedustele paikkatilannettani: marika@unelmaratkaisu.fi. Tutustumiskäynti työnohjaukseen on ilmainen. Ryhmätyönohjauksen tutustumiskäynti aika on 60 min. Tällä hetkellä teen ryhmätyönohjauksia pääasiassa vain  toimitilallani Rautpohjassa aikataulullisista syistä. Otan vastaan pieniä työyhteisöä, joissa on 2-6 henkilöä. Toimitilassani mahdollista pitää  työnohjausryhmiä, joissa on maksimissaan 6 henkilöä.

Paikkatilanne päivitetty 30.4.2024