Ajanvaraus

Tällä hetkellä aikoja ei valitettavasti voi varata ajanvarausjärjestelmän kautta. Sen sijaan ota yhteyttä sähköpostitse varataksesi ajan psykoterapian ja työnohjauksen tutustumiskäynnille.

marika(ät)unelmaratkaisu.fi

Työskentelen pääsääntöisesti ma-to klo:8-16 välisenä aikana. Iltapäiväajat ovat varatuimpia ja suosituimpia aikoja.  Psykoterapiaa aloittaessasi varauduthan siihen, että pääset terapiaan aamu/ päiväaikoina.

Työnohjauksen ajat sovittavissa erikseen. Työnohjauksia olen tehnyt myös perjantaisin.

Paikkatilanne psykoterapiaan ja työnohjaukseen

NYT VARATAAN SYKSYN 2020 TYÖNOHJAUSPAIKAT

Syksyllä 2020 mahdollisuus aloittaa yksilö- ja ryhmätyönohjaus. Toukokuuhun 2020 saakka pystyt vaikuttamaan työnohjauksen ajankohtaan, jonka jälkeen luon syksyn ajat lukkoon jouluun 2020 saakka. Mikäli olet kiinnostunut työnohjauksesta  tutustumiskäyntiajan voit varata jättämällä soittopyynnön sähköpostitse marika(ät) unelmaratkaisu.fi. Tutustumiskäynti on ilmainen.

KAKSI PSYKOTERAPIA PAIKKAA KELAN KUNTOUTUSPSYKOTERAPIAAN VAPAANA ETÄTERAPIANA

Kela linjasi ja keskeytti kasvokkain tapahtuvat psykoterapia tapaamiset 31.5.2020 saakka koronavirustilanteen takia. Nyt mahdollisuutena tulla suoraan etäterapiaan Kelan kuntoutuspsykoterapiassa ja siirtyä kasvokkain tapahtuviin tapaamisiin kun se jälleen mahdollista. Tällä hetkellä aikaisintaan kasvokkain tapahtuva terapiaan voidaan siirtyä kesäkuussa 2020.  Ota yhteyttä minuun sähköpostitse marika(ät)unelmaratkaisu.fi  mikäli olet kiinnostunut tutustumiskäynnistä ja psykoterapiasta etäyhteydellä.

ITSEMAKSAVAT PSYKOTERAPIA ASIAKKAAT

Mahdollisuus nyt päästä etäterapiaan! Aloitus mahdollinen heti tutustumiskäynnin jälkeen. Yhteydenotot  sähköpostitse marika(ät)unelmaratkaisu.fi

  • Tapaamisen tiedot

  • Tietosi