Paikkatilanne

Otathan yhteyttä sähköpostitse tiedustellessasi paikkatilannetta:

marika@unelmaratkaisu.fi

Työskentelen pääsääntöisesti ma-to klo:8-16 välisenä aikana. Iltapäiväajat ja aamut ovat varatuimpia ja suosituimpia aikoja.  Psykoterapiaa aloittaessasi varauduthan siihen, että pääset terapiaan aamupäivä/ päiväaikoina.

Suosittelen ensisijaisesti yhteydenottoa sähköpostitse, koska työni luonteen takia minulla on aina puhelin äänettömällä. Mikäli kuitenkin päätät soittaa minulle niin jätä viesti vastaajaan, jotta tiedän kuka minua on tavoitellut. Minulla ei ole muutoin tapana soitella takaisin. Voit myös jättää tekstiviestin soittosi perään.

Paikkatilanne psykoterapiaan, kirjallisuusterapiaan ja työnohjaukseen

Työnohjauksia teen torstaisin ja  perjantaisin syksyllä 2023.

SYKSYN 2023 YKSILÖTYÖNOHJAUSPAIKAT OVAT TÄYNNÄ

Seuraavan kerran otan uusia asiakkaita vastaan aikaisintaan tammikuussa 2024. Mikäli olet kiinnostunut työnohjauksesta  tutustumiskäyntiajan voit varata laittamalla sähköpostia marika@unelmaratkaisu.fi. Tutustumiskäynti työnohjaukseen on ilmainen. Yksilötyönohjauksen tutustumiskäynti aika on 45 min. Yksilötyönohjaus voidaan toteuttaa joko etänä tai UnelmaRatkaisun toimitilalla.

SYKSYN 2023 RYHMÄTYÖNOHJAUSPAIKAT OVAT TÄYNNÄ

Seuraavan kerran mahdollisuus aloittaa ryhmätyönohjaus tammikuussa 2024. Jos olet kiinnostunut ryhmätyönohjauksesta työyhteisöllesi tiedustele paikkatilannettani: marika@unelmaratkaisu.fi. Tutustumiskäynti työnohjaukseen on ilmainen. Yksilötyönohjauksen tutustumiskäynti aika on ryhmätyönohjauksille 60 min. Tällä hetkellä teen ryhmätyönohjauksia pääasiassa vain  toimitilallani Rautpohjassa. Toimitilassani mahdollista pitää  työnohjausryhmiä, jossa maksimissaan 7 henkilöä.

TOISTAISEKSI ASIAKASPAIKAT KELAN KUNTOUTUSPSYKOTERAPIAAN TÄYNNÄ

Valitettavasti tällä hetkellä asiakaspaikat täynnä. Syksyn 2023 asiakaspaikat psykoterapiaan ovat täynnä. En sovi tällä hetkellä uusia tutustumiskäyntejä enkä ota asiakkaita jonotuslistalle. Tarkastelen paikkatilannettani seuraavan kerran lokakuussa 2023.  Suosittelen etsimään vapaana olevaa psykoterapeuttia Kelan palveluntuottajalistalta tai Keski-Suomen psykoterapiayhdistyksen terapeuttiluettelosta. 

KYSY MAHDOLLISUUTTA ALOITTAA YKSILÖ KIRJALLISUUSTERAPIA TAMMIKUUSSA 2024 !

Kirjallisuusterapiaan, jossa tapaamiset tapahtuvat 2-4 viikon välein, mahdollisuus aloittaa seuraavan kerran aikaisintaan tammikuussa 2024.

LYHYTPSYKOTERAPIA 1-20 KERTAA ETÄYHTEYDELLÄ

Tarjoan lyhytpsykoterapiaa joko akuutin tilanteen purkamiseen ja jäsentämiseen (1 tai 3 krt) tai tavoitteellisempaan työskentelyyn (5, 10 ja 20 krt). Lyhytpsykoterapia soveltuu lieviin ja keskivaikeisiin mielenterveyden haasteisiin, uupumukseen ja elämänkriiseihin. Teen yhteistyötä Kaarna terveyspalvelujen kautta, joka on on 2017 perustettu täysin kotimaisessa omistuksessa oleva sosiaali- ja terveyspalvelualan yritys. Lyhytpsykoterapia tapaamiset toteutuvat Kaarna Online-palvelun kautta etäyhteydellä.

Syksylle  2023 on mahdollista saada aikoja muutamalle asiakkaalle lyhytpsykoterapiaan – varaa ensimmäinen aikasi Kaarna Online-palvelun kautta ja loput sovimme yhdessä suullisesti ensimmäisellä tapaamisella.

Lyhytpsykoterapia ajanvaraus Kaarna Online

Paikkatilanne päivitetty 20.6.2023