Ajanvaraus

Tällä hetkellä aikoja ei valitettavasti voi varata ajanvarausjärjestelmän kautta. Sen sijaan ota yhteyttä sähköpostitse varataksesi ajan psykoterapian ja työnohjauksen tutustumiskäynnille.

marika(ät)unelmaratkaisu.fi

Työskentelen pääsääntöisesti ma-to klo:8-16 välisenä aikana. Iltapäiväajat ovat varatuimpia ja suosituimpia aikoja.  Psykoterapiaa aloittaessasi varauduthan siihen, että pääset terapiaan aamu/ päiväaikoina.

Paikkatilanne psykoterapiaan ja työnohjaukseen

KYSY MAHDOLLISUUTTA ALOITTAA TYÖNOHJAUS TAMMIKUUSSA 2022

Mikäli olet kiinnostunut työnohjauksesta vuodelle 2022 tutustumiskäyntiajan voit varata laittamalla sähköpostia marika(ät) unelmaratkaisu.fi. Tutustumiskäynti työnohjaukseen on ilmainen. Jos olet kiinnostunut työnohjauksesta keväälle  2022 olethan minuun yhteydessä viimeistään lokakuussa 2021.

UUTUUS: Nyt mahdollista päästä myös etätyönohjaukseen!

TOISTAISEKSI ASIAKASPAIKAT PSYKOTERAPIAAN TÄYNNÄ

Valitettavasti tällä hetkellä asiakaspaikat täynnä. En sovi tällä hetkellä uusia tutustumiskäyntejä vaan tarkastelen vuoden 2022 puolella asiakastilannettani seuraavan kerran. Suosittelen etsimään vapaana olevaa psykoterapeuttia Kelan palveluntuottajalistalta tai Keski-Suomen psykoterapiayhdistyksen terapeuttiluettelosta.

ITSEMAKSAVAT PSYKOTERAPIA ASIAKKAAT

Valitettavasti tällä hetkellä asiakaspaikat täynnä.

  • Tapaamisen tiedot

  • Tietosi