Ajanvaraus

Voit varata täällä ajan psykoterapian ja työnohjauksen tutustumiskäynnille. Mikäli aikoja ei ole tarjolla ota yhteyttä sähköpostilla:

marika(ät)unelmaratkaisu.fi

Paikkatilanne psykoterapiaan ja työnohjaukseen

MAHDOLLISUUS ALOITTAA TYÖNOHJAUS KEVÄÄLLÄ 2020

Muutama paikka yksilö- tai parityönohjaukseen vapaana keväälle 2020. Tapaamiset UnelmaRatkaisun toimitilassa. Ryhmätyönohjauksia otan vastaan seuraavan kerran v. 2020 syksyllä. Mikäli olet kiinnostunut työnohjauksesta  tutustumiskäyntiajan voit varata jättämällä soittopyynnön sähköpostitse marika(ät) unelmaratkaisu.fi. Tutustumiskäynti on ilmainen.

KYSY  VAPAUTUVAA PSYKOTERAPIA PAIKKAA KELAN KUNTOUTUSPSYKOTERAPIAAN KESÄLLÄ 2020

Valitettavasti tällä hetkellä minulla ei ole tilaa uusille Kelan kuntoutuspsykoterapiaan tuleville asiakkaille. Seuraavan kerran mahdollisuus tiedustella vapautuvia paikkoja kesällä 2020. Ota yhteyttä sähköpostitse marika(ät)unelmaratkaisu.fi  mikäli olet kiinnostunut tutustumiskäynnistä. Nyt siis valitettavasti ajanvarausjärjestelmän kautta ei mahdollista varata aikoja.

ITSEMAKSAVAT PSYKOTERAPIA ASIAKKAAT

Valitettavasti tällä hetkellä ei tilaa itsemaksaville asiakkaille. Kysy mahdollisuutta aloittaa psykoterapia kesällä 2020. Yhteydenotot  sähköpostitse marika(ät)unelmaratkaisu.fi

  • Tapaamisen tiedot

  • Tietosi