Paikkatilanne

Otathan yhteyttä sähköpostitse tiedustellessasi paikkatilannetta:

marika@unelmaratkaisu.fi

Työskentelen pääsääntöisesti ma-to klo:8-16 välisenä aikana. Iltapäiväajat ja aamut ovat varatuimpia ja suosituimpia aikoja.  Psykoterapiaa aloittaessasi varauduthan siihen, että pääset terapiaan aamupäivä/ päiväaikoina.

Suosittelen ensisijaisesti yhteydenottoa sähköpostitse, koska työni luonteen takia minulla on aina puhelin äänettömällä. Mikäli kuitenkin päätät soittaa minulle niin jätä viesti vastaajaan, jotta tiedän kuka minua on tavoitellut. Minulla ei ole muutoin tapana soitella takaisin. Voit myös jättää tekstiviestin soittosi perään.

Paikkatilanne psykoterapiaan, kirjallisuusterapiaan ja työnohjaukseen

Työnohjauksia teen pääsääntöisesti torstaisin ja perjantaisin keväällä 2023.

YKSILÖTYÖNOHJAUKSEEN TILAA ELOKUUSSA  2023 ALKAEN

Mikäli olet kiinnostunut työnohjauksesta  tutustumiskäyntiajan voit varata laittamalla sähköpostia marika(ät) unelmaratkaisu.fi. Tutustumiskäynti työnohjaukseen on ilmainen. Yksilötyönohjauksen tutustumiskäynti aika on 45 min. Yksilötyönohjaus voidaan toteuttaa joko etänä tai UnelmaRatkaisun toimitilalla.

KYSY MAHDOLLISUUTTA ALOITTAA RYHMÄTYÖNOHJAUS SYKSYLLÄ V. 2023

Jos olet kiinnostunut ryhmätyönohjauksesta työyhteisöllesi tiedustele paikkatilannetta. Tällä hetkellä v.2023 osalta helpoiten järjestettävissä työnohjaukset, jotka tapahtuvat toimitilallani Rautpohjassa. Toimitilassani mahdollista pitää  työnohjausryhmiä, jossa maksimissaan 7 henkilöä.

UUTUUS: Nyt mahdollista aloittaa kirjallisuusterapeuttinen työnohjaus !

TOISTAISEKSI ASIAKASPAIKAT KELAN KUNTOUTUSPSYKOTERAPIAAN TÄYNNÄ

Valitettavasti tällä hetkellä asiakaspaikat täynnä. Tällä hetkellä aikaisintaan otan uusia asiakkaita syksyllä 2023. Suosittelen etsimään vapaana olevaa psykoterapeuttia Kelan palveluntuottajalistalta tai Keski-Suomen psykoterapiayhdistyksen terapeuttiluettelosta.

KYSY MAHDOLLISUUTTA YKSILÖ KIRJALLISUUSTERAPIAAN SYKSYLLÄ 2023 !

Kirjallisuusterapiaan, jossa tapaamiset tapahtuvat 2-4 viikon välein, mahdollisuus aloittaa seuraavan kerran elokuussa 2023.

LYHYTPSYKOTERAPIA 5-20 KERTAA (vakuutusyhtiöt, yritykset, työterveyshuolto, itsemaksavat asiakkaat)

Tiedustele paikkatilannetta sähköpostitse: marika@unelmaratkaisu.fi

Paikkatilanne päivitetty 23.11.2022