Ajanvaraus

Tällä hetkellä aikoja ei valitettavasti voi varata ajanvarausjärjestelmän kautta. Sen sijaan ota yhteyttä sähköpostitse varataksesi ajan psykoterapian ja työnohjauksen tutustumiskäynnille.

marika(ät)unelmaratkaisu.fi

Työskentelen pääsääntöisesti ma-to klo:8-16 välisenä aikana. Iltapäiväajat ovat varatuimpia ja suosituimpia aikoja.  Psykoterapiaa aloittaessasi varauduthan siihen, että pääset terapiaan aamu/ päiväaikoina.

Paikkatilanne psykoterapiaan ja työnohjaukseen

KYSY MAHDOLLISUUTTA ALOITTAA TYÖNOHJAUS SYKSYLLÄ 2021

Työnohjaukset keväälle 2021 on varattu.  Mikäli olet kiinnostunut työnohjauksesta syksylle 2021 tutustumiskäyntiajan voit varata laittamalla sähköpostia marika(ät) unelmaratkaisu.fi. Tutustumiskäynti työnohjaukseen on ilmainen.

UUTUUS: Nyt mahdollista päästä myös etätyönohjaukseen!

KYSY ENSI VUODEN TOUKOKUUSSA MAHDOLLISUUTTA ALOITTAA KELAN KUNTOUTUSPSYKOTERAPIA SYKSYLLÄ 2021

Valitettavasti tällä hetkellä asiakaspaikat täynnä koko loppu vuodeksi 2020 ja ensi kevääksi 2021. En sovi tällä hetkellä uusia tutustumiskäyntejä vaan katson asiakastilanteeni ensi keväänä. Psykoterapia mahdollista aloittaa luonani aikaisintaan syksyllä 2021, joten suosittelen etsimään vapaana olevaa psykoterapeuttia Kelan palveluntuottajalistalta tai Keski-Suomen psykoterapiayhdistyksen terapeuttiluettelosta.

ITSEMAKSAVAT PSYKOTERAPIA ASIAKKAAT

Valitettavasti tällä hetkellä asiakaspaikat täynnä, seuraavan kerran voin ottaa uusia asiakkaita aikaisintaan syksyllä 2021.

  • Tapaamisen tiedot

  • Tietosi