Ajanvaraus

Tällä hetkellä aikoja ei valitettavasti voi varata ajanvarausjärjestelmän kautta. Sen sijaan ota yhteyttä sähköpostitse varataksesi ajan psykoterapian ja työnohjauksen tutustumiskäynnille.

marika(ät)unelmaratkaisu.fi

Työskentelen pääsääntöisesti ma-to klo:8-16 välisenä aikana. Iltapäiväajat ovat varatuimpia ja suosituimpia aikoja.  Psykoterapiaa aloittaessasi varauduthan siihen, että pääset terapiaan aamu/ päiväaikoina.

Paikkatilanne psykoterapiaan ja työnohjaukseen

KYSY MAHDOLLISUUTTA ALOITTAA TYÖNOHJAUS TAMMIKUUSSA 2022

Mikäli olet kiinnostunut työnohjauksesta vuodelle 2022 tutustumiskäyntiajan voit varata laittamalla sähköpostia marika(ät) unelmaratkaisu.fi. Tutustumiskäynti työnohjaukseen on ilmainen.

UUTUUS: Nyt mahdollista päästä myös etätyönohjaukseen!

KYSY MAHDOLLISUUTTA ALOITTAA PSYKOTERAPIA V. 2022

Valitettavasti tällä hetkellä asiakaspaikat täynnä. En sovi tällä hetkellä uusia tutustumiskäyntejä vaan katson asiakastilanteeni vuoden 2021 loppu puolella. Suosittelen etsimään vapaana olevaa psykoterapeuttia Kelan palveluntuottajalistalta tai Keski-Suomen psykoterapiayhdistyksen terapeuttiluettelosta.

ITSEMAKSAVAT PSYKOTERAPIA ASIAKKAAT

Valitettavasti tällä hetkellä asiakaspaikat täynnä, seuraavan kerran voin ottaa uusia asiakkaita aikaisintaan tammikuussa 2022.

  • Tapaamisen tiedot

  • Tietosi