Ajanvaraus

Voit varata täällä ajan psykoterapian ja työnohjauksen tutustumiskäynnille sekä itsemaksavien psykoterapia-asiakkaiden palvelupakettien varaamiseen. Mikäli aikoja ei ole tarjolla ota yhteyttä sähköpostilla:

marika(ät)unelmaratkaisu.fi

Paikkatilanne psykoterapiaan ja työnohjaukseen

MAHDOLLISUUS ALOITTAA YKSILÖTYÖNOHJAUS SYKSYLLÄ  2019

Muutama paikka yksilötyönohjaukseen vapaana syksylle 2019. Tapaamiset UnelmaRatkaisun toimitilassa. Ryhmätyönohjauksia otan vastaan seuraavan kerran v. 2020 alusta lähtien. Mikäli olet kiinnostunut yksilötyönohjauksesta tai ryhmätyönohjauksesta tutustumiskäyntiajan voit varata jättämällä soittopyynnön sähköpostitse marika(ät) unelmaratkaisu.fi. Tutustumiskäynti on ilmainen.

KYSY  VAPAUTUVAA PSYKOTERAPIA PAIKKAA KELAN KUNTOUTUSPSYKOTERAPIAAN MAALISKUUSSA 2020

Valitettavasti tällä hetkellä minulla ei ole tilaa uusille Kelan kuntoutuspsykoterapiaan tuleville asiakkaille. Seuraavan kerran mahdollisuus tiedustella vapautuvia paikkoja tammikuussa 2020. Ota yhteyttä sähköpostitse marika(ät)unelmaratkaisu.fi  mikäli olet kiinnostunut tutustumiskäynnistä. Nyt siis valitettavasti ajanvarausjärjestelmän kautta ei mahdollista varata aikoja.

ITSEMAKSAVAT PSYKOTERAPIA ASIAKKAAT

Valitettavasti tällä hetkellä ei tilaa itsemaksaville asiakkaille. Kysy mahdollisuutta aloittaa psykoterapia alkuvuodesta 2020. Yhteydenotot  sähköpostitse marika(ät)unelmaratkaisu.fi

  • Tapaamisen tiedot

  • Tietosi