Ajanvaraus

Tällä hetkellä aikoja ei valitettavasti voi varata ajanvarausjärjestelmän kautta. Sen sijaan ota yhteyttä sähköpostitse varataksesi ajan psykoterapian ja työnohjauksen tutustumiskäynnille.

marika(ät)unelmaratkaisu.fi

Työskentelen pääsääntöisesti ma-to klo:8-16 välisenä aikana. Iltapäiväajat ovat varatuimpia ja suosituimpia aikoja.  Psykoterapiaa aloittaessasi varauduthan siihen, että pääset terapiaan aamu/ päiväaikoina.

Paikkatilanne psykoterapiaan ja työnohjaukseen

KYSY MAHDOLLISUUTTA ALOITTAA TYÖNOHJAUS SYKSYLLÄ 2021

Mikäli olet kiinnostunut työnohjauksesta syksylle 2021 tutustumiskäyntiajan voit varata laittamalla sähköpostia marika(ät) unelmaratkaisu.fi. Tutustumiskäynti työnohjaukseen on ilmainen.

UUTUUS: Nyt mahdollista päästä myös etätyönohjaukseen!

MAHDOLLISUUS ALOITTAA PSYKOTERAPIA AIKAISINTAAN LOPPU VUODESTA 2021

Valitettavasti tällä hetkellä asiakaspaikat täynnä. En sovi tällä hetkellä uusia tutustumiskäyntejä vaan katson asiakastilanteeni kesäkuussa. Tällä hetkellä olen sopinut muutaman tutustumiskäynnin keväälle asiakkaille, jotka aloittaisivat psykoterapian luonani elokuussa enkä uskalla ottaa nyt lisää tutustujia tässä vaiheessa. Suosittelen etsimään vapaana olevaa psykoterapeuttia Kelan palveluntuottajalistalta tai Keski-Suomen psykoterapiayhdistyksen terapeuttiluettelosta.

ITSEMAKSAVAT PSYKOTERAPIA ASIAKKAAT

Valitettavasti tällä hetkellä asiakaspaikat täynnä, seuraavan kerran voin ottaa uusia asiakkaita aikaisintaan syksyllä 2021.

  • Tapaamisen tiedot

  • Tietosi