Blogi

Tervetuloa lukemaan blogiani, jossa haluan jakaa kanssasi ajatuksiani  ja kokemuksiani psykoterapiasta, jakaa tietoa mm. Kelan kuntoutuspsykoterapiaan liittyen, pohtia erilaisia työnohjaukseen liittyviä kysymyksiä, antaa vinkkejä itsetuntemuksen lisäämiseen sekä tiedottaa ajankohtaisista UnelmaRatkaisun asioista.

 • Kesälomailen 2.7.-8.8.2021

  1.7.2021Marika Hopeakoski

  Kesälomalle jään 2.7. alkaen ja palaan 9.8.2021. Tällä hetkellä minulla ei mahdu valitettavasti uusia psykoterapia- tai työnohjausasiakkaita ja tarkastelen seuraavan kerran tilannettani vasta loppu vuodesta.

  Lue lisää
 • Valmistuin kirjallisuusterapeutiksi!

  23.6.2021Marika Hopeakoski

  Valmistuin kirjallisuusterapiaohjaajakoulutuksesta viime viikon sunnuntaina ja olen nyt myös kirjallisuusterapeutti.

  Lue lisää
 • Asiakaspaikat täynnä vuodelle 2021

  3.6.2021Marika Hopeakoski

  Puoli vuosittain istahdan suunnittelemaan seuraavaa puolta vuotta eteenpäin. Nyt olen katsastamassa syksyyn ja sopinut syksyn aikatauluja joululomaani saakka. Kalenterissani on psykoterapia asiakkaiden viikoittaisia tapaamisia, kuukausittaisia yksilö-ja ryhmätyönohjauksia ja tilaa mahdollisille koulutuksille joihin olen itse hakemassa. Tältä osin syksyn asiakaspaikat ovat nyt täynnä ja seuraavan kerran tarkastelen asiakastilannettani loppuvuodesta. Tällä hetkellä en sovi lainkaan tutustumiskäyntejä psykoterapiaan enkä ...

  Lue lisää
 • Mikä tuo sinulle iloa?

  30.4.2021Marika Hopeakoski

  Aurinkoisten kevätpäivien ja harmaiden räntäsadepäivien vaihdellessa olen huomannut monen kokevan tässä kohtaa väsymystä. Onko se sitä kun koronatilanne kenties jo alkaa hellittämään, aurinko lisää toiveikkuutta kesän tulemisesta ja kenties hieman vapaammasta elämisen ajasta? Tällaisen poikkeuksellisen vuoden jälkeen voi olla haastavaa erottaa sitä mitkä omat tuntemukset johtuvat oman elämän tapahtumista ja mitkä ovat tämän koronapandemian meihin ...

  Lue lisää
 • Lomailen viikon 9

  2.3.2021Marika Hopeakoski

  Palaan töihin maanantaina 8.3.2021, jolloin vastaan mahdollisiin yhteydenottoihin sekä toimitan Minulla on oikeus-terapiakorttitilaukset.

  Lue lisää

https://www.facebook.com/www.unelmaratkaisu.fi/