Blogi

Tervetuloa lukemaan blogiani, jossa haluan jakaa kanssasi ajatuksiani  ja kokemuksiani psykoterapiasta, jakaa tietoa mm. Kelan kuntoutuspsykoterapiaan liittyen, pohtia erilaisia työnohjaukseen liittyviä kysymyksiä, antaa vinkkejä itsetuntemuksen lisäämiseen sekä tiedottaa ajankohtaisista UnelmaRatkaisun asioista.

 • Joululomailen 19.12.2020-10.1.2021

  16.12.2020 Marika Hopeakoski

  Palaan töihin maanantaina 11.1.2021, jolloin vastaan mahdollisiin yhteydenottoihin. Uusia psykoterapia- tai työnohjausasiakkaita ei minulle valitettavasti mahdu enkä sovi uusia tutustumiskäyntejä tällä hetkellä.

  Lue lisää
 • Alkuvuoden shokista kohti lempeää joulukuuta

  3.12.2020 Marika Hopeakoski

  Vuoden 2020 viimeinen kuukausi on vaihtunut. Tänä vuonna meiltä kaikilta on vaadittu sinnikkyyttä itsemme, toistemme ja muuttuneiden olosuhteiden kanssa. Yhteinen pandemia on saattanut meidät kaikki pysähtymään ja etsimään uusia keinoja palautua sekä viettää arkeamme.Itse olen huomannut tämän vuoden haastaneen erityisellä tavalla myös meidät psykoterapeutit kun olemme jakaneet yhteisiä huolia asiakkaidemme kanssa.

  Lue lisää
 • Kerro kokemuksistasi etäterapiasta-kysely

  20.11.2020 Marika Hopeakoski

  Kela kerää kokemuksia etäterapiaan siirtymisestä ja kirjoittaa sivullaan näin: “Vaihtuiko kasvokkainen kuntoutuksesi koronan vuoksi joko osin tai kokonaan etäkuntoutukseksi? Arvostamme kokemustasi ja mielipidettäsi siitä, miten terapia toimi koronaepidemian aikana. Vastaa kyselyymme 8.12.2020 mennessä.”

  Lue lisää
 • Voimavarakeskeinen kirjoittaminen

  19.11.2020 Marika Hopeakoski

  Ihka ensimmäinen vuoden kestävä UnelmaRatkaisun Voimavarakeskeinen kirjoittaminen -kurssi on aika saattaa päätökseen joulukuussa viimeisellä yhteisellä ryhmätapaamisella.

  Lue lisää
 • Yksilötyönohjaukseen tilaa

  6.11.2020 Marika Hopeakoski

  Tammikuusta 2021 alkaen tilaa yksilötyönohjaukseen 60 min/kerta! Nyt uutuutena mahdollisuus toteuttaa työnohjaus myös etäyhteydellä.

  Lue lisää

https://www.facebook.com/www.unelmaratkaisu.fi/