Blogi

 

Tervetuloa lukemaan blogiani, jossa haluan jakaa kanssasi ajatuksiani  ja kokemuksiani psykoterapiasta, jakaa tietoa mm. Kelan kuntoutuspsykoterapiaan liittyen, pohtia erilaisia työnohjaukseen liittyviä kysymyksiä, antaa vinkkejä itsetuntemuksen lisäämiseen sekä tiedottaa ajankohtaisista UnelmaRatkaisun asioista.

 

 

 • Voimavaratalo

  10.5.2019 Marika Hopeakoski

  Millainen on sinun voimavaratalosi? Tämän artikkelin avulla voit pohtia kuinka voimavarasi ovat elämässäsi rakentuneet ja millaisia ne ovat nyt.

  Lue lisää
 • Pääsiäislomailen 19.4.-28.4.2019

  18.4.2019 Marika Hopeakoski

  Palaan töihin 29.4.2019, jolloin vastaan lomani aikana tulleisiin yhteydenottoihin. Minulla on oikeus-terapiakortit postitetaan viikolla 18.

  Lue lisää
 • Paikkatilanne psykoterapiaan ja työnohjaukseen

  15.4.2019 Marika Hopeakoski

  UnelmaRatkaisun päivitetty paikkatilanne työnohjauksen ja psykoterapia asiakkaiden suhteen.

  Lue lisää
 • Kohtaamisen voima

  1.4.2019 Marika Hopeakoski

  Oletko huomannut miten joidenkin ihmisten kanssa jo ensi tapaamisesta lähtien sinulla on kotoisa olo ja turvallinen olo? Sinun on helppo jutella ja sinulla on tilaa olla oma itsesi? Oletko pohtinut miten kohtaamisen taitoa voisi harjoittaa niissä tilanteissa kun kohtaaminen ei tunnukaan alkuun luontevalta? Onko käsityksesi tutustuessasi toiseen ihmiseen muuttunutkin täysin?  Jos pohdit niitä hetkiä, jolloin ...

  Lue lisää
 • Psykoterapiaan kaksi paikkaa vapautuu elokuussa

  20.3.2019 Marika Hopeakoski

  Kesäkuun aikana mahdollisuus päästä tutustumiskäynnille ja elokuussa palattuani kesälomalta voimme aloittaa psykoterapian. Kesälomailen 11.7.-11.8.2019 välisen ajan tänä kesänä. Jos olet kiinnostunut tutustumiskäynnistä voit varata kesäkuulle tutustumisajan halutessasi vaikka jo nyt. Voit lukea alkuvuodesta ilmestyneestä Saako terapiaan mennä jos menee hyvin?- blogitekstäni ohjeistuksen kuinka ottaa yhteyttä psykoterapeuttiin ja mitä kerron psykoterapeutille ottaessani yhteyttä. Tiesithän, että ...

  Lue lisää