Blogi

Kuva: By Emmi Oy

Tervetuloa lukemaan blogiani, jossa jaan kokemuksiani psykoterapiasta, kirjallisuusterapiasta, työnohjauksesta ja annan tietoa Kelan kuntoutuspsykoterapiaan liittyvistä käytännöistä. Annan vinkkejä itsetuntemuksen lisäämiseen, työssäjaksamiseen ja tiedotan ajankohtaisista UnelmaRatkaisun asioista.

 • Suorittajasta hetkessä eläjäksi- kasvuryhmä

  16.1.2023Marika Hopeakoski

  Haluaisitko oppia jatkuvan suorittamisen sijaan elämään hetkessä ja kehittämään sisäistä puhettasi itsellesi armollisemmaksi? Haku avoinna nyt Suorittajasta hetkessä eläjäksi- kirjallisuusterapeuttiseen kasvuryhmään.

  Lue lisää
 • Kylmävesiuinti vahvistaa rajasi

  9.1.2023Marika Hopeakoski

  Tänä talvena voitin itse omat mielenesteeni, joita minulla on ollut jo pitkään kylmävesiuintia kohtaan.Kylmäaltistusten hyötyjä pohdittaessa esille nousee usein juuri vaikutus stressiin. Jääkylmä vesi tuo keholle stressiä ja vie sitä pois. Mikä mielenkiintoinen kokemus!

  Lue lisää
 • Joululomailen 8.1.2023 saakka

  27.12.2022Marika Hopeakoski

  Palaan töihin 9.1.2023 joululomalta, jonka jälkeen vastaan mahdollisiin yhteydenottoihin. Tällä hetkellä asiakastilanteeni ei mahdollista valitettavasti uusien psykoterapia asiakkaiden vastaanottamista.

  Lue lisää
 • UnelmaRatkaisu – 10 vuotta yrittäjyyttä takana!

  8.11.2022Marika Hopeakoski

  Kymmenen vuotta yrittäjänä oloa tulee täyteen ja yritykseni UnelmaRatkaisu täyttää tänään 10-vuotta!Yrittäjäksi lähteminen ei ole koskaan kaduttanut minua, päinvastoin, nautin edelleen joka päivä omanlaisen työarjen luomisen mahdollisuudesta.

  Lue lisää
 • Kirjallisuusterapeuttinen työnohjaus

  3.10.2022Marika Hopeakoski

  Nyt mahdollisuus aloittaa kirjallisuusterapeuttinen työnohjaus tammikuussa 2023 kanssani! Kirjallisuusterapia on terapeuttisesti voimauttava vuorovaikutusprosessi, jota hyödynnetään työnohjauksessa. Kirjallisuusterapeuttisessa työnohjauksessa minä yhdessä ryhmän tai yksilön kanssa ohjaan sinulle erilaisia itsetuntemustasi syventäviä harjoituksia työnohjauksen tavoitteiden mukaisesti.

  Lue lisää

Voit seurata Unelmaratkaisua myös facebookissa: https://www.facebook.com/www.unelmaratkaisu.fi/