Blogi

Tervetuloa lukemaan blogiani, jossa haluan jakaa kanssasi ajatuksiani  ja kokemuksiani psykoterapiasta, jakaa tietoa mm. Kelan kuntoutuspsykoterapiaan liittyen, pohtia erilaisia työnohjaukseen liittyviä kysymyksiä, antaa vinkkejä itsetuntemuksen lisäämiseen sekä tiedottaa ajankohtaisista UnelmaRatkaisun asioista.

 • Kirjallisuusterapia UnelmaRatkaisun uutena palveluna

  25.10.2021Marika Hopeakoski

  Uutena palveluna tarjoan v. 2022 kirjallisuusterapiaa yksilö-ja ryhmätapaamisina. Tulossa erilaisia kirjallisuusterapeuttisia kursseja ja 5 x 45 min yksilö kirjallisuusterapia tapaamiset!

  Lue lisää
 • Syyslomailen 18.10.-24.10.2021

  18.10.2021Marika Hopeakoski

  Syyslomailen viikon 42 ja palaan syyslomalta 25.10.2021, jolloin vastaan yhteydenottoihin.

  Lue lisää
 • Kelan kuntoutuspsykoterapia on turvattava tulevaisuudessakin! -adressi

  27.9.2021Marika Hopeakoski

  Nyt on mahdollisuus vaikuttaa Kelan kuntoutuspsykotarapian turvaamisen puolesta tulevaisuudessa allekirjoittamalla adressi säilyttämisen puolesta! Itse kävin juuri allekirjoittamassa Kelan kuntoutuspsykoterapia on turvattava tulevaisuudessakin! -adressin. ”Kenen tahansa mielenterveys voi järkkyä erilaisissa elämäntilanteissa. Entä jos tulevaisuudessa laki ei enää turvaa oikeutta saada psykoterapiaa?     KELAn kuntoutuspsykoterapia säädettiin vuonna 2010 jokaisen kansalaisen lakisääteiseksi oikeudeksi. Vuosittain kuntoutuspsykoterapiassa käy lähes 60 000 suomalaista. ...

  Lue lisää
 • Tilaa päivitetty Psykoterapiaan hakeutujan opasvihko

  2.9.2021Marika Hopeakoski

  Nyt uusi ilmainen ja päivitetty Psykoterapiaan hakeutujan opasvihko tilattavissa sähköpostiisi. Olen lisännyt opasvihkoon viisi vinkkiä ottaessasi yhteyttä psykoterapeuttiin- osion.

  Lue lisää
 • Syksyiseen arkeen asettuminen

  16.8.2021Marika Hopeakoski

  Palasin viiden viikon kesälomailun jälkeen töihin viime viikolla, nyt toinen työviikko alkamassa. Kenties helteen helliessä oikein antaumuksella meitä tänä kesänä, on loma tuntunut ajallisesti pitkältä. Näin olen kuullut monien ihmisten kertovan tänä vuonna loma-ajan pituudesta riippumatta. Lyhyempikin lomajakso on saattanut tuntua pitkältä ajalta. Mikäli syksyiseen arkeen asettuminen nyt ottaa aikansa, on se mielestäni vain merkki ...

  Lue lisää

https://www.facebook.com/www.unelmaratkaisu.fi/