Blogi

Kuva: By Emmi Oy

Tervetuloa lukemaan blogiani, jossa jaan kokemuksiani psykoterapiasta, kirjallisuusterapiasta, työnohjauksesta ja annan tietoa Kelan kuntoutuspsykoterapiaan liittyvistä käytännöistä. Annan vinkkejä itsetuntemuksen lisäämiseen, työssäjaksamiseen ja tiedotan ajankohtaisista UnelmaRatkaisun asioista.

 • Kiitos -syksyn 2023 asiakaspaikat täyttyneet!

  25.5.2023Marika Hopeakoski

  Ainoastaan lyhytpsykoterapiaan mahdollisuus varata Kaarna terveyspalveluiden kautta vielä saada aikaa. Nyt muutoin työnohjauksen yksilö-ja ryhmätyönohjauspaikat ovat täyttyneet enkä tällä hetkellä valitettavasti pysty ottamaan uusia asiakkaita Kelan kuntoutuspsykoterapiaan.

  Lue lisää
 • Yhteistyö Kaarna terveyspalveluiden kanssa -varaa aikasi lyhytpsykoterapiaan!

  7.4.2023Marika Hopeakoski

  Aloitin yhteistyön Kaarna terveyspalveluiden kanssa ja tarjoan Kaarna Online- palvelun kautta nykyisin lyhytpsykoterapiaa joko akuutin tilanteen purkamiseen ja jäsentämiseen (1 tai 3 krt) tai tavoitteellisempaan työskentelyyn (5, 10 ja 20 krt). Aikoja keväälle 2023 tarjolla muutamalle uudelle asiakkaaille!

  Lue lisää
 • Anna itsellesi retriitti ystävänpäivälahjaksi

  9.2.2023Marika Hopeakoski

  Näin Ystävänpäivän lähestyessä on hyvä ystävien muistamisen lomassa myös miettiä hetki millainen ystävä olen itselleni? Anna ystävänpäivälahjaksi itsellesi retriitti!

  Lue lisää
 • Suorittajasta hetkessä eläjäksi- kasvuryhmä

  16.1.2023Marika Hopeakoski

  Haluaisitko oppia jatkuvan suorittamisen sijaan elämään hetkessä ja kehittämään sisäistä puhettasi itsellesi armollisemmaksi? Haku avoinna nyt Suorittajasta hetkessä eläjäksi- kirjallisuusterapeuttiseen kasvuryhmään.

  Lue lisää
 • Kylmävesiuinti vahvistaa rajasi

  9.1.2023Marika Hopeakoski

  Tänä talvena voitin itse omat mielenesteeni, joita minulla on ollut jo pitkään kylmävesiuintia kohtaan.Kylmäaltistusten hyötyjä pohdittaessa esille nousee usein juuri vaikutus stressiin. Jääkylmä vesi tuo keholle stressiä ja vie sitä pois. Mikä mielenkiintoinen kokemus!

  Lue lisää

Voit seurata Unelmaratkaisua myös facebookissa: https://www.facebook.com/www.unelmaratkaisu.fi/