Joululomailen 7.1.2024 saakka

Tänä vuonna joululomani alkoi pari päivää ennakoitua aiemmin. Kehoni kertoi flunssan merkeissä, että nyt on jo aika levätä. Jäin jo kehoni ensi merkeistä kotiin ja peruin loppuviikon asiakkaat. Tämä osoittautui oikeaksi päätökseksi ja nyt olen pikku hiljaa toipumassa joulun viettoon. 

Tänä vuonna olen erityisen paljon kuunnellut mitä kehoni tahtoo minulle kertoa. Keho kertoo niin paljon suoremmin ja helpommin mikä minulle on hyväksi, mitä tarvitsen ja kaipaan. Missä ja millaisten asioiden ympäröimänä minun on hyvä olla ja missä ei. Mieli, joka katsoo asioita laajasti, monesta eri näkökulmasta, voi joskus jopa kompastua oman mielen onkaloihin. Keho puhuu aina suoraan, tästä hetkestä peilaten.

Leppoisaa joulun aikaa ja unelmien täyttämään uutta vuotta toivotellen,

Joululomailen 7.1.2024 saakka
Merkitty: