1.  Lupaan olla itselleni yhtä armollinen kuin olen toisillekin. Ajattelen haasteellissa tilanteissa mitä odottaisin toiselta ihmiseltä vastaavanlaisessa tilanteessa ja en odota itseltäni yhtään sen enempää.
 2. Lupaan yksinkertaistaa elämääni ja ihmissuhteitani. Elämä saa olla kevyttä, sujuvaa, helposti löydettävää ja iloista. Ne asiat ja ihmiset, jotka vahvistavat ja tukevat omaa elämänpolkuani, saavat kulkea rinnallani.
 3. Lupaan toteuttaa unelmiani tässä hetkessä. Jokaisena päivänä voin löytää jonkun tavan elää unelmiani todeksi. Tässä hetkessä on kaikki se mitä tarvitsen.
 4. Lupaan antaa tunteideni opastaa minua. Kun tunnen iloa, tiedän tämä on minulle hyväksi. Kun tunnen surua, tiedän on aika pysähtyä ja hiljentyä. Kun tunnen vihaa, tiedän ettei jokin ole nyt kohdallaan ja etsin mitä minun tulisi tehdä toisin. Kun tunnen rakkautta, tiedän tässä hetkessä on kaikki.
 5. Lupaan etten tiedä ennen kuin sinä itse tiedät. Annan sinun itsesi oivaltaa kaiken sen, mitä sinun on oivallettava tässä hetkessä. En tiedä puolestasi valmiiksi mitään, en oleta vaan odotan ja kysyn sinulta.
 6. Lupaan ihmetellä joka päivä. Mikään ei ole itsestään selvää, kaikki voi olla toisin nopeammin kuin arvaankaan. Ihmettelyn taito lisää läsnäoloani.
 7. Lupaan arvostaa ja kiittää. Suhtaudun kiitollisuudella kaikkea sitä kohtaan mitä elämässäni on. Olen saanut elää monta unelmaani todeksi ja elän niitä parhaillaan.
 8. Lupaan uskoa itseäni siitä, mikä on minulle hyväksi. Kuuntelen ensin itseäni ja peilaan sitten  muiden mielipiteisiin olenko samaa vai eri mieltä. Tiedän sisimmässäni haluanko opetella toimimaan tai ajattelemaan toisin vai onko hyvä juuri näin.
 9. Lupaan nauttia joutilaasta ajasta. Pyhitän aikaa ei minkään tekemiselle, suunnittelmattomalle ajalle. Voin uppoutua halutessani johonkin mielekkääseen tai olla uppoutumatta. Minulla on kaikki se aika mitä tarvitsen.
 10. Lupaan tehdä asioita, jotka ovat hyväksi mielelleni ja keholleni. Teen itselleni hyvää oikeilla valinnoilla, jotka tukevat omaa jaksamistani.
 11. Lupaan löytää jokaisesta kohtaamastani ihmisestä osan itseäni. Jokaisessa kohtaamisessa voin joko löytää tai kadottaa itseni. Se miten näen toisen ihmisen, näen itseni.
 12. Lupaan olla onnellinen. Minulla on vastuu omasta onnestani, ei kenelläkään muulla.

Kaksitoista lupausta itselleni