UnelmaRatkaisun vuosi 2021

UnelmaRatkaisun vuosi 2021 tuo mukanaan uusia tuulia ja palveluita. Keväällä aloittaa maalis-huhtikuussa toteutuva Minulla on oikeus- vahvista oikeuksia kirjoittamalla kurssi verkossa etäyhteydellä. Syksylle on tulossa myös uusia kursseja ja uutuus Neurosonic yksilötyönohjaus!

Vuosi on käynnistynyt ja UnelmaRatkaisun vuosi 2021 alkaa hahmottumaan pikku hiljaa. Vallitsevan epävarman koronavirustilanteen takia olen hieman pohdiskellut miten ja millä tavalla otan uusia palveluita käyttööni. Viime kesänä Rautpohjaan uuteen toimitilaani muuton jälkeen olen malttamattomana odotellut milloin pääsen toteuttamaan erilaisia suunnitelmissani olleita kursseja paikan päälle. Tällä hetkellä olen päättänyt keväälle suunnittelemani kurssin toteutettavan Teams- etäyhteydellä.

UnelmaRatkaisun ryhmätila

Opiskelen tällä hetkellä kirjallisuusterapiaohjaajaksi ja opintoihini liittyen toteutan huhtikuussa etäyhteydellä Minulla on oikeus -vahvista oikeuksiasi kirjoittamalla kurssin. Kurssi kokoontuu Teams- ryhmätapaamisilla neljänä tiistaina klo:15-17 huhtikuun 2021 aikana. Lisäksi kurssiin kuuluu kaksi yksilötapaamista 45 min Teams- etäyhteydellä minun kanssasi, jolloin saat yksilöllistä tukea ja keinoja syventää oikeuksien kautta nousseita asioita. Yksilötapaamiset sovitaan jokaisen kanssa erikseen. Lisätietoa kurssista ja siihen ilmoittautumisesta saat lähiaikoina kun kirjoitan kurssista erillisen blogikirjoituksen sekä päivitän tiedot kotisivuille.

Neurosonic yksilötyönohjaus

Olen viime syksynä hankkinut Neurosonic– divaanin, joka on Suomessa kehitetty rentoutuslaite. Neurosonicin rentouttavan hoidollinen vaikutus perustuu kehoon kohdistettuun, lihaksia rentouttavaan ja mieltä rauhoittavaan tai aktivoivaan matalataajuiseen värähtelyyn. Stimulaatio kohdistetaan haluttuihin kehon osiin tai koko kehoon yksilöllisesti säätäen värähtelyn edeten kudoksiin kehon syvimpiä osia myöten.

Neurosonic on kehitetty kehollisen ja psyykkisen stressin lievittämiseen sekä palautumisen edistämiseen. Itse olen viime syksystä arkipäivinä työpäivän lomassa miltei päivittäin käyttänyt erilaisia Neurosonic hoitoja. Valittavana on rentouttavia, aktivoivia ja palauttavia hoitomuotoja, joissa mahdollisuus säätää yksilöllisesti eri kehon eri osille sopivat taajuudet. Yksi ahkerimmin käyttämäni ohjelma on 10 min tehonokoset- ohjelma, joka rentouttaa ja virkistää soveltuen erinomaisesti työpäivän lomaan.

Tämän kevään psykotepia-ja työnohjauspaikat ovat varattuina, mutta syksylle 2021 varaan aikaa muutamalle yksilötyönohjaukselle. Neurosonic yksilötyönohjaus paketti sisältää 5 x 90 min tapaamisia, jossa työnohjauksen aikana mahdollisuus ottaa 10-42 minuutin mittainen Neurosonic hoito työnohjauskeskustelun lomassa. Ohjelma valitaan yksilölllisesti työnohjattavan tarpeen mukaan. Lisätietoa tästäkin palvelusta tulossa myöhemmin.

Valoisia helmikuun pakkaspäiviä!

UnelmaRatkaisun vuosi 2021