Jos mietit kuluvaa vuotta 2017 ja sen kaikenlaisia tapahtumia niin mitä kaikkea huomaat tässä hetkessä olevan toisin? Saatko kiinni ajatuksista, joita mietit viime vuonna joulun alla? Millaisia ilonaiheita, onnistumisia, kiitollisuuden aiheita vuoteen on sisältynyt? Mitkä hetket nousevat päällimmäisenä mieleesi? Mitä hyvää on jo alkanut toteutumaan elämässäsi ja mitä haluat vahvistaa entisestään?

Entä mitä haluat jättää taaksesi, luopua, irrottaa? Jokin tapa tai tapahtuma, ihmissuhde tai elämänasenne? Onko tämän vuoden haasteista noussut itsellesi jokin asia, johon haluat löytää uudenlaista ajatusta ja näkökulmaa? Mitä kaikkea haluat tästä vuodesta ottaa mukaasi siirryttäessä vuoteen 2018 ja vahvistaa entisestään?

On ilahduttavaa huomata yhdessä työssäni tapaamien ihmisten kanssa, että pienetkin muutokset usein motivoivat ja luovat uskoa tulevaisuuteen. Elämän jatkuva liike ja muutokset tulevat psykoterapiassa erityisesti esille kun terapeuttina voin peilata ihmisille hänen elämäänsä takaisin. Toivon, että sinäkin tänään huomaisit kaiken jo tapahtuneen hyvän elämässäsi!

UnelmaRatkaisu Joulukalenteri 3.12.2017